Doe mee met de Nederlandse Sportquiz en steun talent

Dit jaar kunnen de Olympisch en Paralympische Spelen helaas niet plaatsvinden. Als bescheiden alternatief biedt het Yvonne van Gennip Talent Fonds vanaf 24 juli de Nederlandse Sportquiz. Niet alleen om terug te blikken op de vorige spelen, maar ook om jong talent te steunen.

Erica Terpstra: “Nederland heeft, als relatief klein land, ongelofelijk veel medailles gewonnen op de Olympische en Paralympische Spelen. Fantastische prestaties waar we trots op zijn. Als we naar de toekomst kijken staan er al weer veel talenten te trappelen om ook het hoogst haalbare te bereiken. Deze talenten hebben echter wel een steuntje in de rug nodig. Het beoefenen van topsport kost nu eenmaal veel geld en voor sommige talenten is dat een probleem. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds ondersteunt deze talenten. Help mee en geef tijdens de Nederlandse Sportquiz vanaf 24 juli een donatie aan het Yvonne van Gennip Talent Fonds!”

Steun net als Erica Terpstra jong talent en doe mee aan de Nederlandse Sportquiz. Vanaf 24 juli testen Olympische en Paralympische helden elke dag je kennis op deze website.

Yvonne van Gennip

Tags: Sportquiz