Doe mee met de Nederlandse Sportquiz en steun talent

Dit jaar kunnen de Olympisch en Paralympische Spelen helaas niet plaatsvinden. Als bescheiden alternatief biedt het Yvonne van Gennip Talent Fonds vanaf 24 juli de Nederlandse Sportquiz. Niet alleen om terug te blikken op de vorige spelen, maar ook om jong talent te steunen.

Lees meer

Haarlem investeert in kampioenen van morgen

Om Haarlemse sporttalenten te helpen in hun weg naar de top, is Talentboek Haarlem gelanceerd. Talentboek is een crowdfundingsplatform waar talenten zichzelf op een professionele wijze kunnen presenteren richting sponsors en donateurs.

Lees meer

Jonge topsporters bij NOS Stories

NOS Stories sprak met jonge topsporters over de gevolgen van de coronacrisis, maar ook over hun dromen en de financiering daarvan.
Stel je voor: je bent je hele leven al aan het trainen om uiteindelijk op dat ene belangrijke sporttoernooi te kunnen staan. En toen kwam corona. NOS Stories sprak met jonge topsporters over hoe deze tijd invloed heeft op hun sportdroom. Zo werd het eerste internationale toernooi voor aangepast badmintonner Sophie van den Broek afgeblazen en kon baanwielrenner Tony Boon niet schitteren op het EK en WK.

Lees meer

Yvonne lanceert Talentboek Overijssel

 

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Topsport Overijssel hebben de handen ineen geslagen. Samen hebben ze een crowdfundingplatform ontwikkeld speciaal voor Overijsselse talenten. Op Talentboek Overijssel kunnen de talentvolle sporters en teams uit deze provincie zich professioneel presenteren en zo in contact komen met donateurs en sponsoren.

Lees meer

Jaarverslag 2019

 

Na het fantastische resultaat van 2018 lag de lat voor 2019 hoog. Kunnen we weer zo veel talenten helpen? Kunnen we het recordgedrag van € 347.000,- opgehaald met ons crowdfundingplatform Talentboek in 2019 evenaren? Gaan we de anderhalf miljoengrens over? Mooie uitdagingen waar het team van het Yvonne van Gennip Talent Fonds bij de start van het nieuwe jaar voor stond. Het jaarverslag 2019 geeft het antwoord.

Lees meer