43 Talenten ontvangen cheque door brievenbus

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds heeft 43 talenten een financiële bijdrage gegeven ter ondersteuning van hun sportcarrière. Vanwege de huidige situatie ontvingen de talenten dit jaar hun cheque niet tijdens een feestelijke uitreiking, maar gewoon in de brievenbus. Totaal werd 41.000 euro uitgekeerd aan de toekomstige toppers.

Lees meer

Women Sports Heroes veiling

Liefhebbers van sportmemorabilia opgelet! Zowel begin 2021 als rondom de Olympische Spelen organiseert Veiling op je club drie gave online veilingen via Catawiki! Allereerst startte 5 maart om 12.00 uur een bijzondere veiling. Catawiki viert samen met Veiling op je club en enkele goede doelen de atletische prestaties van vrouwen op International Women’s Day met een speciale “Women Sports Heroes” veilingvan 5 tot en met 14 maart.

Lees meer

Doneer aan jong sporttalent

Na elf dagen leuke vragen van Olympiërs en Paralympiërs over hun Spelen sluiten we graag af met een oproep van Erica Terpstra. Een pleidooi voor steun aan jonge sporttalenten. Jonge ambitieuze sporters die net als de Olympiërs en Paralympiërs ook naar de Spelen willen. Ze doen en laten er alles voor, maar vanwege een gebrek aan financiële middelen dreigen sommige talenten af te moeten haken. Zij hebben onze ondersteuning hard nodig om ook hun droom waar te maken. Helpt u mee? 

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds steunt jong sporttalent. Steun net als Erica Terpstra de kanjers van de toekomst en doneer.

DONEER AAN TALENT

Quizvraag 11: Jetze Plat

Doe mee met de Nederlandse Sportquiz en steun jong sporttalent!

Jetze Plat: "Dit jaar helaas geen Olympische en Paralympische Spelen, maar we kunnen wel terugblikken op vorige Spelen aan de hand van een aantal leuke vragen. Doe mee en test je kennis! Hier komt mijn vraag:”

Lees meer

Quizvraag 10: Céline van Gerner

Doe mee met de Nederlandse Sportquiz en steun jong sporttalent!

Céline van Gerner: "Dit jaar helaas geen Olympische en Paralympische Spelen, maar we kunnen wel terugblikken op vorige Spelen aan de hand van een aantal leuke vragen. Doe mee en test je kennis! Hier komt mijn vraag:”

Lees meer