100% voor het Talent

41 talenten ontvangen cheque in brievenbus

 

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds heeft 41 talenten een financiële bijdrage gegeven ter ondersteuning van hun sportcarrière. Vanwege de huidige situatie ontvingen de talenten dit jaar hun cheque niet tijdens een feestelijke uitreiking, maar gewoon in de brievenbus. Totaal werd 42.000 euro uitgekeerd aan de toekomstige toppers. Een recordbedrag.

Lees meer

Talent Fonds ontvangt cheque van de VriendenLoterij

 

Tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij in Naturalis in Leiden ontving het Yvonne van Gennip Talent Fonds een cheque van € 100.268,- voor de ondersteuning van haar talenten. Deze donatie maakt deel uit van het totaalbedrag van 61,8 miljoen euro dat de VriendenLoterij beschikbaar stelt voor Nederlanders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Lees meer

PRACHTIG BEDRAG OPGEHAALD VOOR SPORTTALENT

De 1e editie van het Feest voor Talent, georganiseerd door het Yvonne van Gennip Talent Fonds heeft maar liefst €105.250,- opgeleverd. Het feest vond plaats op donderdag 5 september in het AFAS Stadion in Alkmaar. Naast een veiling en loterij werd de kennis van de aanwezigen op de proef gesteld middels een sportquiz gepresenteerd door Andy Houtkamp en Peter Heerschop. Unieke veilingitems gingen onder de hamer van veilingmeester Alexander Pechtold.

Lees meer

Yvonne ontvangt cheque van Ruud van Nistelrooy

Na tien jaar fantastisch werk te hebben verricht, geeft Ruud van Nistelrooy nu het stokje door aan Yvonne van Gennip. In de Maaspoort Sports en Events heeft Ruud vandaag samen met alle betrokken coaches, trainers, partners en collega's op een feestelijke manier afscheid genomen van de ruud van nistelrooy foundation.

Lees meer

Financiële bijdrage voor 40 jonge sporters

Op het hoofdkantoor van de VriendenLoterij in Amsterdam hebben 40 talenten uit verschillende takken van sport een bijdrage ontvangen uit het Yvonne van Gennip Talent Fonds, dat hiervoor €29.250 beschikbaar heeft gesteld.

Lees meer