Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Trampolinespringer Jesper Pattipeilohy Lanceert Kinderen Naar Nieuwe Hoogtes met 'Missie 1 voor 100'
yvgtf.nl | | Missie 1 voor 100

Trampolinespringer Jesper Pattipeilohy Lanceert Kinderen Naar Nieuwe Hoogtes met 'Missie 1 voor 100'


In het kader van 'Missie 1 voor 100' heeft trampolinespringer Jesper Pattipeilohy een fantastische dag georganiseerd voor de enthousiaste leerlingen van groep 6, 7 en 8 van OBS de Mheen in Apeldoorn. Op 4 maart wist Jesper meer dan honderd kinderen te inspireren met een trampoline clinic in de trainingshal van Gymvereniging KDO. De dag stond in het teken van beweging, plezier en sportieve educatie.

Voorafgaand aan deze energieke dag had Jesper een informatief filmpje gedeeld waarin hij uitleg gaf over trampolinespringen en zijn trainingen. Hij nodigde de leerlingen uit om deel te nemen aan de clinic, waarbij ze niet alleen de basis van het trampolinespringen leerden, maar ook de kans kregen om hun sprongen in de blokkenbak te oefenen.

De betrokkenheid van de leerlingen was al voor het evenement zichtbaar; ze financierden zelf de zaalhuur door middel van klusjes en het inzamelen van statiegeldflessen. Juf Eline van OBS de Mheen deelde na afloop mee: "De kinderen waren enorm enthousiast. Zelfs in de voorbereiding waren de reacties al heel positief."

De clinic bleek een groot succes. Een aantal kinderen was zo geïnspireerd dat ze zich meteen aanmeldde voor proeflessen bij KDO. Anderen oefenden thuis verder op hun eigen trampoline, wat het succes van deze missie onderstreept.

Het hoogtepunt van Jesper's recente prestaties is zijn overwinning op het junioren EK in Portugal, waar hij samen met het heren junior team de titel Europees Kampioen in de wacht sleepte. Dit succes onderstreept zijn toewijding en vaardigheid in de sport, wat hem een uitstekend rolmodel maakt voor jonge aspirant-sporters.

'Missie 1 voor 100' blijft kinderen motiveren en inspireren voor sport en bewegen en is een prachtig voorbeeld van hoe topsporters een positieve invloed kunnen hebben op hun omgeving. Jesper's betrokkenheid bij dit project laat zien dat sport veel meer is dan alleen competitie; het is ook een middel om te verbinden, te leren en te groeien. Complimenten aan Jesper voor zijn geweldige inzet.