Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Samenwerking NL Talenten Fonds
yvgtf.nl | | Nieuws

Samenwerking NL Talenten Fonds


Samenwerking met het NL Talenten Fonds.

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is een samenwerking aangegaan met het NL Talenten Fonds. Op deze manier kunnen wij samen meer talenten in de sport ondersteunen op financieel vlak om hun dromen waar te maken. Dit nationale talentenfonds geeft financiële ondersteuning aan de meest bijzondere en onderscheidende talenten op het gebied van sport, cultuur en onderwijs.

Acht talentvolle sporters hebben onlangs een donatie ontvangen van dit fonds op hun campagne van Talentboek en een plek gekregen op de talentenpagina van de website van het NL Talenten Fons. Lees meer via: https://nltalentenfonds.nl

Sport- en cultuurtalenten kunnen een financiële aanvraag doen bij het NL Talenten Fonds, waarvan informatie te vinden is op hun website. Zorg wel dat je, als talent, een campagne hebt lopen op Talentboek, zodat het mogelijke toegekende bedrag gedoneerd kan worden. 

Wij kijken uit naar een positieve samenwerking, waarbij ons gezamenlijk doel is zoveel mogelijk talenten een financieel zetje in de rug te geven zodat zij hun ambities kunnen waarmaken.