Team YVGTF
100% voor talent

Wij werken aan het talent van morgen!

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds zet zich in voor talentvolle sporters en geeft hen de kans om het beste uit zichzelf te halen.


YVGTF

100 % naar talent

Het YVGTF stimuleert, inspireert en motiveert talenten door het aanbieden van diverse tools. Met deze tools krijgen talenten de kans zich te (maatschappelijk) te ontwikkelen als sporter en persoon. Dit is niet alleen belangrijk voor de sporter zelf, maar ook voor zijn haar omgeving en de sport die hij/ zij bedrijft in het bijzonder. Talenten vormen ambassadeurs voor de breedtesport in Nederland. Tijdens de Olympische Spelen van de toekomst juichen wij, met zijn alle, voor deze talenten.

Visie

Een positieve bijdrage leveren aan sport en sportparticipatie in Nederland met in het bijzonder in belang van een sportiever, gezonder en socialer land.

Kernwaarden

  • Aandacht
  • Enthousiasme
  • Verbinden
  • Groei en plezier
  • Transparantie
  • Veelzijdigheid
  • Toegankelijkheid
  • Zorgzaamheid

Strategie / ANBI

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds verwerft inkomsten onder particulieren en bedrijven. Met de verworven inkomsten worden activiteiten gesteund ter ondersteuning van jong talent. Daarmee is het fonds een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Bestuur

In het bestuur hebben op dit moment zitting: Yvonne van Gennip (directeur/bestuurder), Kees van Oosten (secretaris) en Dick de Zwart (penningmeester).

Toetsings-commissie

De commissie is belast met het opstellen van de selectiecriteria waaraan een talent moet voldoen alvorens hij/zij een beroep kan doen op steun van het Fonds. In de toetsingscommissie zitten: Charles van Commenée, Robert Eenhoorn en Merel Bas.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit vier personen, te weten: Mart Smeets, Marcel Beerthuizen, Ronald Kleverlaan en Hans Biesheuvel.

Ons team

Berit Gunderson

Manager Marketing & Talentontwikkeling

Berit Gunderson is voormalig topsportster en heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd als sportmarketeer en coach. Met haar passie voor sport streeft zij dagelijks naar het hoogst haalbare in haar werkzaamheden bij het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Berit: "Ik ben trots dat ik talenten mag helpen om hun dromen en doelen te realiseren. Samen streven naar goud!".

Yvonne van Gennip

Oprichter Talentfonds & Partnerships, Voorzitter bestuur

Yvonne won 3x goud op de Olympische Winterspelen van 1988 in Calgary. Zij is de oprichtster van het 'Yvonne van Gennip Talent Fonds'. Met haar motto: "Talent mag wegens financiële tekortkomingen niet verloren gaan", zet ze zich dagelijks in om talenten te ondersteunen in hun sportieve dromen. Met haar enthousiasme en passie voor de sport streeft ze nog dagelijks naar GOUD. 

Pieter Bos

Webdeveloper, grafisch vormgever
Pieter is sinds 2013 werkzaam bij het YVGTF. Hij heeft het technische deel van de websites van het YVGTF ontwikkeld. Het meest trots is hij op het speciaal voor YVGTF gebouwde crowdfundingplatform. "Hierin zitten features waar menig ander platform een puntje aan kan zuigen" Trots is hij en dat zal hij blijven, op de duizenden talenten en teams die al zijn geholpen door het YVGTF. "Dat ik hier een onderdeel van mag zijn is simpelweg fantastisch"

Ons Bestuur

Yvonne van Gennip

Voorzitter

Dick De Zwart

Penningmeester

Kees van Oosten

Secretaris

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan.