Antwoord Quizvraag 9: Arnold Vanderlyde

Voordat je het antwoord bekijkt vragen we even aandacht voor een oproep van Erica Terpstra!

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds steunt jong sporttalent. Steun net als Arnold Vanderlyde en Erica Terpstra de kanjers van de toekomst en doneer.

DONEER AAN TALENT

Antwoord Quizvraag 9: Arnold Vanderlyde

Arnold Vanderlyde: “In totaal heb ik 3 bronzen medailles gewonnen op 3 verschillende Spelen: in 1984 in Los Angeles, in 1988 in Seoul en in 1992 in Barcelona. Fantastische belevenissen en daar heb ik supermooie herinneringen aan. Buiten deze drie gewonnen Olympische medailles is mij op de spelen van Seoul nog een gebeurtenis heel erg bijgebleven.....Wat was dat?"

A. Ik mocht de vlag dragen bij de sluitingsceremonie.
B. Ik heb een boksclinic gegeven aan de president van Zuid-Korea.
C. Ik heb geluncht met Steffi Graf.
D. Ik heb gouden bokshandschoenen gekregen van Muhammad Ali.

"Bekijk mijn video voor het antwoord"

Steun Talent

Omdat we de Olympische en Paralympische Spelen deze zomer helaas moeten missen, blikt het Yvonne van Gennip Talent Fonds elke dag terug op vorige Spelen aan de hand van een vraag van een Olympiër. Maar ook kijken we vooruit en steunen we de toekomstige toppers, jonge sporttalenten die er alles voor doen en laten om ook het hoogst haalbare te bereiken. Voor veel talenten is het financieren van hun sportcarrière echter een probleem. Steun deze talenten samen met ons en geef een donatie.

DONEER AAN TALENT

Bekijk alle vragen die tot nu gesteld zijn >>