Skip to main content
Standaard Avatar

Amber Weiland
Amber Weiland op weg naar het WK SAMBO

Talentboek Overijssel
 • Talent Profiel
  ID : 978
  Amber Weiland
  Hasselt
  Overijssel
  2e NK Judo, 3e Europacup Judo Sarajevo, 5e EK Senioren Sambo

15

Donateur(s)

€ 1150

Gedoneerd

627

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag
76.67% Gefinancieerd

DONATIE | SAMBO | NON-PROFIT


WK SAMBO in BISHJEK Al van kleins af aan beoefen ik de sport judo, mijn passie de sport waar mijn hart ligt. Binnen de judosport heb ik al een aantal mooie medailles op mijn naam mogen schrijven! Waaronder een bronzen plak op de EUROPEAN CUP in Sarajevo en meerdere NK medailles bij de cadetten, junioren en senioren. In het weekend van 22 oktober is hier bronzen medaille aan toegevoegd op het NK Senioren in Almere in de klasse tot 78 kilogram.  Sinds een jaar beoefen ik de sport SAMBO een c Lees het hele verhaal

WK SAMBO in BISHJEK

Al van kleins af aan beoefen ik de sport judo, mijn passie de sport waar mijn hart ligt. Binnen de judosport heb ik al een aantal mooie medailles op mijn naam mogen schrijven! Waaronder een bronzen plak op de EUROPEAN CUP in Sarajevo en meerdere NK medailles bij de cadetten, junioren en senioren. In het weekend van 22 oktober is hier bronzen medaille aan toegevoegd op het NK Senioren in Almere in de klasse tot 78 kilogram. 

Sinds een jaar beoefen ik de sport SAMBO een combinatie tussen judo en worstelen. In deze korte periode zijn al er een aantal titels op mijn naam geschreven waaronder Nederlands kampioen SAMBO in de klasse tot 80 kilogram. Daarbij heb ik een internationaal toernooi in Frankrijk gewonnen waar ik in de finale won van de huidige nummer 3 van de wereld. In September heb ik Nederland mogen vertegenwoordigen op het EK SAMBO. Hier kwam ik helaas nog net te kort voor een medaille en verloor ik om brons.. 

Op naar een herkansing en hongerig voor een medaille op het WK SAMBO in Bishjek! 

Help jij mij op weg naar de medaille?

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Richard Walther € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Andre . € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Koos & Jolanda van der Veen € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  Ellen Bontje € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Marlous Naberman € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen