Skip to main content

Black Brabarians Rugby
Black Brabarians on Tour

Rugby
Black Brabarians Rugby heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 781
  Black Brabarians Rugby
  Den Bosch
  Rugby
  Noord-Brabant

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
836
Dag(en) te gaan
-673
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Black Brabarians Rugby | Black Brabarians 2.0 is een initiatief van bevriende Rugby Academy Oost- & Rugby Academy Zuid-jongens uit 2006, ....

Black Brabarians 2.0 is een initiatief van bevriende Rugby Academy Oost- & Rugby Academy Zuid-jongens uit 2006, die bijna allemaal met elkaar of tegen elkaar bij RC Tilburg U16 en Rugby The Dukes U16 spelen en ook in de Cup (het hoogste niveau van Nederland), waar ze allebei in de finale hopen te staan voor het landskampioenschap.

Ze hebben nu zelf een dreamteam gesmeed uit de (volgens hun) allerbeste spelers van de RAO en de RAZ. Met dit dreamteam willen ze kijken hoe ze er voorstaan ten opzichte van buitenlandse teams in bijvoorbeeld the UK en Frankrijk. Dit kan 15’s, 7’s of Beach Rugby zijn. Hoe vaak er samen wordt gespeeld is afhankelijk van het competitie- en RRD-schema van Rugby NL en de mogelijkheden in het buitenland.

Ze ambiëren uiteindelijk allemaal een rugbycarrière in binnen- en/of buitenland en willen zoveel mogelijk ervaring opdoen om dit te bewerkstelligen. Bij het wegvallen van nationale selectieteams voor NL U16 en NL U17 is dit voor hun nu het hoogst haalbare, naast Team NL Zuid en Team NL Oost, waar ze nu gescheiden van elkaar voor uitkomen. Pas vanaf de U18 zijn er weer nationale selecties.

Helpen jullie deze jongens om hun dromen waar te maken: waar ze nu al 6 tot 7 keer per week voor trainen?
Op trip gaan kost nogal wat aan vervoer, accommodatie, etc. Ze werken er hard voor naast hun school- en trainingsuren, dus alle extra's zijn mooi meegenomen. Hoe meer geld ze inzamelen, hoe meer ervaring ze op kunnen doen en ze zichzelf in de kijker kunnen werken bij binnenlandse- en buitenlandse scouts. Ze willen in ieder geval allemaal later voor Oranje First XV spelen of een Tim Visser, Zeno Kieft of Juun Pieters achterna. De rugbyhonger is er, en middels deze crowdfunding kunnen we dat faciliteren.

Alvast heel hartelijk dank voor je of jullie hulp.

Met ovale groet,

The Black Brabarians

 

 

 

Bedankt voor de support!
Black Brabarians Rugby

Black Brabarians on Tour

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

836

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Black Brabarians 2.0 is een initiatief van bevriende Rugby Academy Oost- & Rugby Academy Zuid-jongens uit 2006, die bijna allemaal met elkaar of t ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!