Skip to main content
Standaard Avatar

Danica Struiken
Danica tennist zichzelf naar Top 100 bij Tennis Europe

Talentboek Rotterdam
 • Talent Profiel
  ID : 1633
  Danica Struiken
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  NL--> 1/8 NK (U12, U14), Toernooiwinst Zilver U12, U14 2x, Europa--> Toernooiwinst TE U14 Cat. 3, Finale TE U16 Cat. 3, Halve Finales TE U16 cat 3. 2x,, US--> Toernooiwinst cat 6 (U14), 2de Plaats U12 PJK

53

Donateur(s)

€ 2390

Gedoneerd

23

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
47.8% Gefinancieerd

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Hoi, Allereerst bedankt voor het bekijken van mijn profiel. Mijn naam is Danica Struiken (2010) en ik ben een meisje uit Rotterdam- Zuid van Antilliaanse/Surinaamse afkomst, geboren en getogen in Rotterdam. Mijn sport is tennis en ik hou echt van mijn sport! Alhoewel ik laat ben begonnen met mijn sport (7,5 jaar oud) en wordt gezien als een laatbloeier, gaat het ondertussen ECHT HEEL GOED en speel ik niet alleen meer in Nederland (waar ik op dit moment 8ste sta van mijn leeftijdsjaar (2010), ma Lees het hele verhaal

Hoi,

Allereerst bedankt voor het bekijken van mijn profiel. Mijn naam is Danica Struiken (2010) en ik ben een meisje uit Rotterdam- Zuid van Antilliaanse/Surinaamse afkomst, geboren en getogen in Rotterdam. Mijn sport is tennis en ik hou echt van mijn sport! Alhoewel ik laat ben begonnen met mijn sport (7,5 jaar oud) en wordt gezien als een laatbloeier, gaat het ondertussen ECHT HEEL GOED en speel ik niet alleen meer in Nederland (waar ik op dit moment 8ste sta van mijn leeftijdsjaar (2010), maar ook in Europa (waar ik op dit moment eerste sta, van alle Nederlandse meisjes in mijn leeftijdsjaar, die mee spelen in Europa). Mijn doelstelling is om dit jaar in de top 100 te komen van alle Europese meisjes tot en met 14 jaar. In de tenniswereld werk je nl. met geboortejaren. Mijn andere doel is om dit jaar mijn eerste punten te halen bij de ITF junior tour. Dit is de wereldwijde ranglijst voor meisjes tot en met 18 jaar.

Beide doelen betekenen dat ik HEEL hard zal moeten trainen en extra toernooien in binnen- en buitenland zal moeten spelen om dit te bereiken, omdat ik op dit moment 172ste sta in Europa. Tot nu hebben mijn ouders alle trainingen en kosten van toernooien betaald en heeft mijn oma meegeholpen met het betalen van mijn rackets en mijn schoenen etc. Dit lukt allemaal net maar als ik eerlijk ben gaan extra trainingen en het spelen van nog meer toernooien niet passen binnen ons budget. Vandaar dat ik dacht, ik ga proberen om dit geld bij elkaar te krijgen met crowdfunding. Zou jij mij willen en kunnen helpen?

Als jij tussen de 250-1250 Euro doneert, mag jij met (ons) mee naar het ABN Amro Tennis toernooi volgend jaar (2025)! (wij gaan dan als toeschouwer). Als je tussen de 100-250 Euro doneert dan ga ik een uurtje met je  tennissen op een club in Rotterdam en maken we gezamenlijk een post op insta. Voor de andere tegenprestaties kan je verder in mijn account kijken. Elke donatie is meer dan welkom. Ik volg in ieder geval iedereen op instagram, die doneert (als je je insta vermeld).  

Ik ben benieuwd wie mij gaat supporten!

Groetjes Danica

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Carina € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Jeynalice Tavares Barreto € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  iesri € 30 € 30 iDEAL via Mollie
  Sam € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 200 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen