Skip to main content

Dylan Lemmens
Dylan op naar het WK '23

Jiu-Jitsu
Dylan Lemmens heeft in totaal
€ 1372 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 976
  Dylan Lemmens
  Gouda
  Zuid-Holland
  Nederlands kampioen 2022, 1e Europees Kampioenschap Lille Frankrijk 2023, 5de plaats Wereldkampioenschap Kachastan 2023, NM 1 ranking U18+ 81 KG / 2023

Campagne statistieken

€ 760
30.40%
Donateur(s)
13
Gedoneerd
€ 760
Dag (en) verstreken
434
Dag(en) te gaan
-293
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Dylan Lemmens | Hallo ik ben Dylan, 16 jaar oud en maak sinds 2022 deel uit van de Jiu Jitsu selectie van Team NL. Om mij in deze sport verd....

Hallo ik ben Dylan, 16 jaar oud en maak sinds 2022 deel uit van de Jiu Jitsu selectie van Team NL.

Om mij in deze sport verder te ontwikkelen is inter- en nationaal trainen en toernooien bezoeken noodzakelijk.

Wat is voor dit jaar mijn doel.....  Hopelijk te worden geselecteerd voor het Wereld Kampioenschap Jiu Jitsu onder 18 jaar in Kazachstan.

Om daarvoor te worden geselecteerd zijn er diversen meetmomenten. Trainen bij mijn eigen club in Gouda, Den Edel, 1x per week in Papendal, trainingskampen volgen en natuurlijk wedstrijden draaien. Maar ....dat kost geld... De kosten die ik maak zijn o.a.: trainingsmaterialen, kleding, reizen naar nationale en internationale trainingen en wedstrijden, inschrijfkosten en verblijf.

Ik werk, naast mijn trainingen ook in de Horeca maar uiteraard is dat niet voldoende, vandaar dat mijn ouders op dit moment mijn grootste en trotse sponsors en supporters zijn.

Maar graag zou ik mijn ouders ook iets ontlasten en zoek ik donateurs..... alle kleine beetjes helpen, maar wilt u mij met een groter bedrag steunen dan kan ik daar uiteraard ook wat voor terug doen. Denk aan bv, reclame uitingen op social media, kleding Patch op mijn wedstrijdpak of heeft u zelf een goed idee, ik hoor het graag!!!

Wilt u mij helpen mijn doel voor 2023 te halen en mij zelf verder te ontwikkelen zodat ik ook de volgende jaren mijn sport kan blijven uitoefenen??? 

Alvast heel erg bedankt!!!

Dylan Lemmens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Dylan Lemmens

Dylan op naar het WK '23

13

Donateur(s)

€ 760

Gedoneerd

434

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JIU-JITSU | NON-PROFIT


Hallo ik ben Dylan, 16 jaar oud en maak sinds 2022 deel uit van de Jiu Jitsu selectie van Team NL. Om mij in deze sport verder te ontwikkelen is inte ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Roan en Storm € 50   Je bent een topper! Wij vinden het leuk om bij jou te zijn en met je te stoeien. Nog even trainen en dan win je misschien nog van ons:) 
Marina € 50   Succes! 
Yvonne Lexmond € 20   Heel veel sucses💪 
Fam van Wensem € 50    
Swing € 250   Succes met alles!!!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!