Skip to main content
Standaard Avatar

Sem Spruit
EEN NIEUWE FIETS VOOR SEM

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 1040
  Sem Spruit
  Alphen aan den Rijn
  Zuid-Holland
  SCHAATSEN: 2022/2023 Nederlands Kampioen Junioren C Allround, Marathon en Super Sprint 2023/2024 NK 3000 meter en diverse NK podiumplaatsen. Winnaar Viking Race 2024 Boys 15 jaar, INLINESKATEN: Europees Kampioenschap Inlineskaten Relay brons

21

Donateur(s)

€ 1360

Gedoneerd

131

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
54.4% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


EEN NIEUWE FIETS VOOR SEM   Mijn naam is Sem Spruit, 16 jaar, en ik ben een multidisciplinaire sporter. In de winter sta ik op het ijs als langebaan schaatser en in de zomer sta ik op de wieltjes als inliner. Deze combinatie bevalt mij erg goed.  Het winterseizoen heb ik uitstekend afgesloten met de VIKING RACE titel, officieus EK voor de jeugd. Enkele jaren wist ik de 2e plek te pakken, maar dit jaar dan de titel waar ik enorm blij mee ben. Eerder dit jaar heb ik mooie ervaringen mogen opd Lees het hele verhaal

EEN NIEUWE FIETS VOOR SEM

 

Mijn naam is Sem Spruit, 16 jaar, en ik ben een multidisciplinaire sporter. In de winter sta ik op het ijs als langebaan schaatser en in de zomer sta ik op de wieltjes als inliner. Deze combinatie bevalt mij erg goed. 

Het winterseizoen heb ik uitstekend afgesloten met de VIKING RACE titel, officieus EK voor de jeugd. Enkele jaren wist ik de 2e plek te pakken, maar dit jaar dan de titel waar ik enorm blij mee ben. Eerder dit jaar heb ik mooie ervaringen mogen opdoen tijdens de Youth European Country Match, Youth Olympic Games in Korea, NK's Allround en de 3km, wat resulteerde in een aantal mooie podiumplekken.  

Begin april ben ik verhuisd naar Heerenveen om daar te gaan trainen bij KNSB Talent Team Noord Langebaan en Inlineskaten. Trainen op het ijs van Thialf en mijn sporten te kunnen combineren in mijn woonplaats is voor mij een droom die uitkomt.  Vele jaren heb ik mogen trainen bij Gewest Zuid-Holland en veel mogen leren van mijn coaches daar. 

MIJN DOEL

Mijn doel is om verder te werken aan mijn techniek en verdere stappen te kunnen maken. Mijn vizier zal deze zomer op het inlineskaten liggen en tevens zal ik mijn zomertrainingen oppakken voor Langebaan. 

WAT HEB IK HIER VOOR NODIG 

Zowel voor het schaatsen als het inlineskaten heb ik naast mijn schaatsen en inlineskatenschoenen, ijzers, wielen, sportkleding ook een FIETS nodig. Heel wat kilometers trap ik weg om een steeds betere duur te krijgen. Mijn huidige fiets is echt aan vervanging toe en het zou fantastisch zijn als ik deze uiteindelijk kan aanschaffen.

WAT WIL IK MET DEZE FIETS BEREIKEN 

Door veel te fietsen in de zomer (ook tijdens het winterseizoen) leg je een goede basis voor het winterseizoen. Niet alleen goed materiaal op het ijs is belangrijk, maar ook om deze kilometers weg te trappen heb ik goed materiaal nodig. 

Ik hoop dat ik mag rekenen op uw steun om mijn doel te bereiken. Alvast hartelijk dank voor uw steun aan mij als topsporter. 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Grootouders € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 250 € 178 iDEAL via Mollie
  Nico Bode € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  Leny € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Bert € 30 € 33 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen