Skip to main content

Olena Salimovska
Een wens van Olena uit Oekraine

Zwemmen - Synchroon
Olena Salimovska heeft in totaal
€ 2675 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1354
  Olena Salimovska
  Amsterdam
  Noord-Holland
  2de plaats NK 2022, 3de plaats NK 2023

Campagne statistieken

€ 2675
76.43%
Donateur(s)
63
Gedoneerd
€ 2675
Dag (en) verstreken
208
Dag(en) te gaan
-67
Doelbedrag
€ 3500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Olena Salimovska | Hallo allemaal! Mijn naam is Olena Salimovska en ik ben 13 jaar oud. Ik ben geboren en opgegroeid in Oekraïne. Toen Rusl....

Hallo allemaal!

Mijn naam is Olena Salimovska en ik ben 13 jaar oud. Ik ben geboren en opgegroeid in Oekraïne. Toen Rusland ons land binnenviel, moesten mijn moeder en ik de oorlog ontvluchten. Op 7 maart 2022 zijn we in Nederland aangekomen, in Amsterdam.

In 2019 begon ik met synchroonzwemmen in mijn geliefde thuisstad Odessa, Oekraïne. Ik ben opgegroeid in een stad aan zee en werd al snel verliefd op deze prachtige sport. In 2020 kreeg ik de kans om te trainen in het Olympische sportcentrum van de regio Odessa, waar ik deel uitmaakte van een fantastisch team. Samen hebben we met succes deelgenomen aan tal van nationale en internationale wedstrijden.

Eenmaal in Nederland had ik het geluk om onder de begeleiding van het team van De Dolfijn Amsterdam te vallen, waar ik sinds april 2022 de kans heb gekregen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen in het verenigingsteam.

Als lid van ons geweldige en vriendelijke team, De Dolfijn, heb ik al aan tal van team- en solo-wedstrijden deelgenomen. In juni 2022 behaalde ik de tweede plaats op het Nederlands Kampioenschap met mijn soloprogramma en in juni 2023 behaalden we de derde plaats met het team.

Ik koester de wens om deze prachtige sport voort te zetten en het team van De Dolfijn te versterken bij het behalen van de verdiende successen in teamverband. Mijn ambitie reikt zelfs tot deelname aan internationale kampioenschappen.

Om mijn doel te bereiken, heb ik 3500 euro nodig om de contributie en reiskosten voor 1,5 jaar te kunnen betalen. Helaas kunnen mijn ouders dit niet financieren vanwege de oorlog waar we voor moesten vluchten. Ik zou enorm dankbaar zijn voor degenen die bereid zijn mij te steunen bij het realiseren van mijn droom. Mocht je mij willen steunen dan krijg je een uitnodiging voor een mooie synchroon wedstrijd.

 
Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Olena Salimovska

Bedankt voor de support!
Olena Salimovska

Een wens van Olena uit Oekraine

63

Donateur(s)

€ 2675

Gedoneerd

208

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | ZWEMMEN - SYNCHROON | NON-PROFIT


Hallo allemaal! Mijn naam is Olena Salimovska en ik ben 13 jaar oud. Ik ben geboren en opgegroeid in Oekraïne. Toen Rusland ons land binnenviel, moe ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 5    
Svitlana Nikieienko € 20    
Olga € 10   Елена, я очень хочу пожелать тебе победы! И чтобы твоя красивая мечта исполнилась.💙💛 Мечтаю увидеть твое выступление❤ 
Anonieme donateur € 5    
Alex € 10   У тебя все получится  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!