Skip to main content
Standaard Avatar

Zazi Landman
Eerste Indonesische Freestyle Snowboarder, Help mij om Pro te worden!

 • Talent Profiel
  ID : 1427
  Zazi Landman
  Zandvoort
  Noord-Holland
  Winnaar Volcom Snowboard Freestyle Competion in Andorra
  https://www.zazi.net

1

Donateur(s)

€ 250

Gedoneerd

188

Dag (en) verstreken

€ 15000

Doelbedrag
1.67% Gefinancieerd

DONATIE | SKIëN - SNOWBOARD | NON-PROFIT


 Hoi ! Mijn naam is Zazi (Betari Zazi Landman), en ik ben een 11 jarige freestyle snowboarder. Ik ben half Nederlands en half Indonesisch, en woon met mijn ouders in Sitges, Spanje, bij Barcelona aan de kust. Sinds ik 7 jaar ben shred ik al van de pistes en door het snowpark op mijn snowboard. Ik wil graag professionele freestyle snowboarder worden in de disciplines Slopestyle en Bigair (schansspringen). Ik train in de Pyreneen in Grandvalira, Andorra en in Font Romeu, Frankrijk. Om zo veel Lees het hele verhaal

 Hoi !

Mijn naam is Zazi (Betari Zazi Landman), en ik ben een 11 jarige freestyle snowboarder.

Ik ben half Nederlands en half Indonesisch, en woon met mijn ouders in Sitges, Spanje, bij Barcelona aan de kust.

Sinds ik 7 jaar ben shred ik al van de pistes en door het snowpark op mijn snowboard. Ik wil graag professionele freestyle snowboarder worden in de disciplines Slopestyle en Bigair (schansspringen).

Ik train in de Pyreneen in Grandvalira, Andorra en in Font Romeu, Frankrijk. Om zo veel mogenlijk tijd in de sneeuw door te brengen ben ik dit jaar ook wezen riden in Leysin - Zwitzerland, Snozone - Madrid, Fünasdalen - Zweden en  Cardrona - Nieuw Zeeland.

Afgelopen seizoen deed ik voor het eerst mee aan een wedstrijd, de Volcom Takeover bij Sunrise Snowpark Xavi in Grandvalira - Andorra, en die won ik gelijk.

Nu ben ik hard aan het trainen in Sunnypark Font Romeu met snowboardteam Unuo.pro om mijn techniek te verbeteren en nieuwe jumps te leren. Mijn doelstelling is om het einde van dit seizoen een FS / BS 540 (anderhalve rotatie) te kunnen springen. (FS = Frontside, BS = Backside).

Ik ga dit jaar ook deelnemen aan een aantal oficiële competities, waaronder de World Rookie Tour van de World Snowboard Federation. En met steun van het NOC Indonesië kan ik voor dit land ook uitkomen op FIS evenementen.

Mijn droom is om op WorldCups en de Olympische Spelen mee te kunnen doen als eerste Indonesische Freestyle Snowboarder.

En als er geen sneeuw is, ben ik aan het Wakeboarden in OCP Cabelpark Castelldefels, om nieuwe trucjes te leren toch op een board te staan. Tevens doe ik aan klassiek ballet en modern dance, en heb ik net een optreden gedaan in Disney Parijs.

Helaas krijg ik geen officiele financiële ondersteuning vanuit een nationale bond, hierdoor moeten wij alles zelf financieren. Mijn ouders ondersteunen me enorm, en ik verdien zelf ook bij als teen fashion model voor bekende kleding merken, waarvoor ik door heel Europa reis.

Tevens heb ik materiaal sponsors die mij supporten zoals Nitro Snowboards, Protest Sportswear, Shred Optics en Xion Protective Gear.

Echter met al het reizen en ski lift passen blijft het een hele dure sport.

Daarom vraag ik om financiële steun van u!

Door uw financiële steun ben ik in staat om meer trainingsuren te maken in de sneeuw en in goede snowparken zodat ik veel vooruitgang kan maken.

Helpt u mij om mijn doel/droom te bereiken?

Terima kasih !

Zazi

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  KOKONO.com € 250 € 250 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen