Skip to main content

Emma Koster
Emma Koster naar het WK studenten

Schaatsen - Langebaan
Emma Koster heeft in totaal
€ 25 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1313
  Emma Koster
  Muiderberg
  Noord-Holland
  NK sprint, NK 3000 meter, NK marathon, NK supersprint

Campagne statistieken

€ 25
1.25%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 25
Dag (en) verstreken
208
Dag(en) te gaan
-169
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Emma Koster | Beste vrienden, familie, mede-schaatsliefhebbers en hopelijk toekomstige sponsoren, Mijn naam is Emma Koster en ben 20 jaar. ....

Beste vrienden, familie, mede-schaatsliefhebbers en hopelijk toekomstige sponsoren,

Mijn naam is Emma Koster en ben 20 jaar. Vanaf het moment dat ik als 8-jarig meisje voor het eerst op de schaatsbaan stond, wist ik dat deze sport een onderdeel van mijn leven zou gaan uitmaken. tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds bezig met schaatsen en het verbeteren en alles eruit te halen.

Dit seizoen ben ik vastbesloten om mijn persoonlijke records te verbeteren en nieuwe doelen te bereiken. Vanaf dit seizoen val ik in de volgende categorie na de junioren en val ik nu onder de categorie Neo Senioren 1, wat betekent dat er nieuwe uitdagingen en kansen voor mij liggen.

Een van mijn grootste doelen voor dit winter seizoen is deelname aan het WK voor studenten bereiken, dat in februari 2024 in Hamar te Noorwegen plaatsvindt. Dit is een kans die ik met beide handen wil grijpen, maar financieel gezien is dit doel ook een uitdaging.

Vorig seizoen heb ik aanzienlijke veranderingen doorgemaakt in zowel mijn techniek als mijn fysiek. Het was een periode van groei en ontwikkeling, maar ergens onderweg voelde het alsof ik even stilstond. Maar nu, aan de start van het schaats seizoen, met een hernieuwde energie en vastberadenheid, ben ik klaar om dit seizoen mijn persoonlijke records weer te verbreken en door te groeien naar het volgende niveau.

Om mijn doelen te behalen in het schaatsen heb ik uw hulp nodig!

Elke bijdrage, hoe klein dan ook, wordt enorm gewaardeerd en zal me helpen mijn doelen te bereiken en te blijven groeien als atleet.

In geval van een mooie donatie, ben ik uiteraard bereid om een tegenprestatie te leveren zoals bijvoorbeeld een schaatsclinic, uitnodiging voor een wedstrijd of een andere activiteit in overleg.

Met oprechte dankbaarheid, Emma Koster

 
Bedankt voor de support!
Emma Koster

Emma Koster naar het WK studenten

3

Donateur(s)

€ 25

Gedoneerd

208

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Beste vrienden, familie, mede-schaatsliefhebbers en hopelijk toekomstige sponsoren, Mijn naam is Emma Koster en ben 20 jaar. Vanaf het moment dat ik ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Scott € 15    
Milou € 5    
Anonieme donateur € 5    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!