Skip to main content
Standaard Avatar

Bente Nieuwenhuijs
Help Bente Nieuwenhuijs naar de top van het slalom skiën!

 • Talent Profiel
  ID : 1492
  Bente Nieuwenhuijs
  Zwanenburg
  Noord-Holland
  3e op het NK categorie U8 in seizoen 2023/2024

3

Donateur(s)

€ 1000

Gedoneerd

23

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
40% Gefinancieerd

DONATIE | SKIëN - ALPINE | NON-PROFIT


Bente is, toen zij 3,5 jaar was, begonnen met skilessen bij Snowworld. Ze had al snel de smaak te pakken en stroomde op haar 5e door naar de Champs. Op haar 6e werd ze uitgenodigd voor een talentendag van het RS Skiteam en hier kwam ze door de selectie heen. RS is een professioneel slalom skiteam en Bente wordt hier klaargestoomd voor de top van het slalom skiën. Ze is nu 8 jaar en heeft dit seizoen al veel prijzen in de wacht gesleept. Ze traint veel, zowel in Nederland als in Oostenrijk, en Lees het hele verhaal

Bente is, toen zij 3,5 jaar was, begonnen met skilessen bij Snowworld. Ze had al snel de smaak te pakken en stroomde op haar 5e door naar de Champs. Op haar 6e werd ze uitgenodigd voor een talentendag van het RS Skiteam en hier kwam ze door de selectie heen.

RS is een professioneel slalom skiteam en Bente wordt hier klaargestoomd voor de top van het slalom skiën. Ze is nu 8 jaar en heeft dit seizoen al veel prijzen in de wacht gesleept. Ze traint veel, zowel in Nederland als in Oostenrijk, en dat kost een hoop geld. Om ook het komende seizoen mee te kunnen blijven doen op dit niveau zoeken wij sponsoren. Help Bente haar droom te verwezenlijken om bij de top van Nederland te komen.

 • Campagne-aanmaker heeft het bekijken van donaties uitgeschakeld.
 • No reports posted yet!