Skip to main content

Nederlandse dames kanopolo
Help de kanopolo dames naar het WK 2024 in China!

Kano - Polo
Nederlandse dames kanopolo heeft in totaal
€ 500 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1562
  Nederlandse dames kanopolo
  Uithoorn
  Kano - Polo
  Noord-Holland
  Zilver EK kanopolo 2021, 5e plek Worldgames 2022

Campagne statistieken

€ 500
6.25%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
28
Dag(en) te gaan
140
Doelbedrag
€ 8000

Crowdfunding Campagne voor Nederlandse dames kanopolo | Beste lezer, Wij zijn de Nederlandse Damesselectie Kanopolo. Acht speelsters en twee coaches met één geza....

Beste lezer,

Wij zijn de Nederlandse Damesselectie Kanopolo. Acht speelsters en twee coaches met één gezamenlijke droom: het wereldkampioenschap kanopolo in Deqing, China. 

Kanopolo? Ja, u leest het goed. Kanopolo kan kort worden omschreven als een mix van waterpolo en rugby in een kano. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, daarom raden wij ‘A Beginners’ Guide to Canoe Polo’ op YouTube aan.

Als nationaal damesteam vertegenwoordigen wij Nederland elk jaar op een Europees kampioenschap of wereldkampioenschap. Hiervoor trainen wij elk jaar volle bak om het beste resultaat neer te zetten. Als sporter is er niks mooier dan je land mogen vertegenwoordigen op zo’n groot toernooi. Wij hopen dat aankomend jaar in oktober opnieuw in China te mogen doen. 

Helaas hangt aan onze droom een fors prijskaartje, daarom zijn wij op zoek naar uw hulp. Door middel van sponsoring hopen wij steeds een stap dichterbij China te komen. Helpt u ons richting China? Wij worden van alle beetjes blij!

Wil je op de hoogte blijven van onze trainingen en toernooien, volg ons dan vooral op ons Instagramaccount: dutchcanoepololadies.

Alvast bedankt!

Sportieve Groet,

Het Nederlandse dames kanopoloteam

Bedankt voor de support!
Nederlandse dames kanopolo

Help de kanopolo dames naar het WK 2024 in China!

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

28

Dag (en) verstreken

€ 8000

Doelbedrag

DONATIE | KANO - POLO | NON-PROFIT


Beste lezer, Wij zijn de Nederlandse Damesselectie Kanopolo. Acht speelsters en twee coaches met één gezamenlijke droom: het wereldkampioenscha ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Bedankt voor jullie mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! Veel succes op weg naar China! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.