Skip to main content

Fleur Westerhof
Help Fleur schaken bij het EK Praag 2024!

Schaken
Fleur Westerhof heeft in totaal
€ 765 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1609
  Fleur Westerhof
  Doetinchem
  Gelderland
  Nederlands Kampioen Meisjes tot en met 16 jaar (2024), Nederlands Kampioen meisjes tot en met 14 jaar (2023), 2e plaats Europese Unie Kampioenschap, meisjes onder 14 jaar (2022), deelname Jeugd Olympiade U16 (2023)

Campagne statistieken

€ 765
51.00%
Donateur(s)
19
Gedoneerd
€ 765
Dag (en) verstreken
13
Dag(en) te gaan
46
Doelbedrag
€ 1500

Crowdfunding Campagne voor Fleur Westerhof | Mijn naam is Fleur Westerhof en ik ben 14 jaar oud en ik woon met mijn ouders en broertje en zusje in Doetinchem. Ik zit in....

Mijn naam is Fleur Westerhof en ik ben 14 jaar oud en ik woon met mijn ouders en broertje en zusje in Doetinchem. Ik zit in klas 3gymnasium. In mei ben ik Nederlands Kampioen geworden bij de meisjes tot en met 16 jaar. Ik werk daar hard voor en ben erg blij dat het me is gelukt om weer kampioen te worden dit jaar.
 
Ik begon met schaken op mijn zevende. Omdat ik het spel zo superleuk vond, ging ik al snel bij een schaakvereniging. Ik ben al jaren lid van SV Doetinchem en komend jaar stap ik ook over naar ASV.  Ik schaak elke dag. Sinds vier jaar train ik wekelijks met mijn trainer GM Jan Werle. Ik vind schaken het allerleukste om te doen. 
 
Ik speel veel toernooien in Nederland, maar ook in het buitenland: zo heb ik het EU-kampioenschap in Mureck gespeeld (2e meisje) en vorig jaar ben ik naar het EK in Mamaia geweest. Ook heb ik toernooien in Duitsland en Oostenrijk gespeeld. Alle toernooien spelen vind ik leuk, maar een EK is toch wel extra speciaal.
 
Omdat ik Nederlands Kampioen ben, mag ik naar het EK in Praag van 21 augustus tot en met 1 september.  Daar zitten wel wat kosten aan, zo is de eigen bijdrage rond de 1000,- euro. Eventueel zou ik ook nog graag wat extra trainingen willen volgen. Ik vind het superleuk dat ik mee mag doen aan het EK in Praag en ga er zo goed mogelijk naar toe werken. Daarom ben ik deze crowdfunding gestart. Ik ben blij met iedere bijdrage! Dank u wel!
Bedankt voor de support!
Fleur Westerhof

Help Fleur schaken bij het EK Praag 2024!

19

Donateur(s)

€ 765

Gedoneerd

13

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAKEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Fleur Westerhof en ik ben 14 jaar oud en ik woon met mijn ouders en broertje en zusje in Doetinchem. Ik zit in klas 3gymnasium. In mei be ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Gastouderbureau If you're Happy € 100   Succes Fleur. We zijn hartstikke trots op jou. 
Anonieme donateur € 50    
Xadya € 25   Veel succes en plezier!! 
André € 20   Go for it, Fleur 
Thomas Alvares € 5   Succes op het EK! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!