Skip to main content

Irene Zorg
Help Irene (inter)nationaal naar de top !

Tennis
Irene Zorg heeft in totaal
€ 465 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 865
  Irene Zorg
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  ITF Hoofdschema Kwartfinale dubbelspel, ITF Kwalificatie enkelspel, NRT dubbelspel 3e plaats
  https://youtube.com/c/IreneZorg

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
79
Dag(en) te gaan
286
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Irene Zorg | Hey, Ik ben Irene Zorg, 24 jaar en kom uit Rotterdam.  Tennis betekent voor mij meer dan alleen het "spelletje" op de baan. T....

Hey,

Ik ben Irene Zorg, 24 jaar en kom uit Rotterdam. 

Tennis betekent voor mij meer dan alleen het "spelletje" op de baan. Tijdens mijn tennistrainingen leer ik mezelf keer op keer beter kennen waarbij ik veel handvatten kan meenemen in het "dagelijks" leven. Daarnaast train ik uiteraard ook aan technische en tactische aspecten.

Na mooie resultaten binnen Nederland zoals 3e op een NRT (Nationale ranglijst toernooi), Eredivisie dames competitie en 1ste klasse gemengd op zondag. Ook speel ik Oberliga (Duitse competitie). Hiervoor reis ik naar Duitsland op en neer. Dit combineer ik zoveel mogelijk met ITF (internationale tennis federation) toernooien voor de wereld ranglijst. Met als beste resultaat een kwartfinale plaats in het dubbelspel $25.000.

Echter kosten deze reizen en verblijven naast mijn reguliere tennistrainingen dusdanig veel dat ik helaas beperkt kan deelnemen. 

Ik hoop u enthousiast te hebben gemaakt. En vraag ik u met alle liefde of u belangstelling heeft om mij te sponsoren. Als tegenprestatie zijn er verschillende opties mogelijk welke ik graag persoonlijk met u wil bespreken. Zoals het geven van een tennis/padelclinic, bedrijfsnaam op kleding, promotie op socialmedia etc. 

Ik hoor graag of u belangstelling heeft, ik zou het in ieder geval heel erg waarderen.

Met sportieve groeten,

Irene Zorg

Bedankt voor de support!
Irene Zorg

Help Irene (inter)nationaal naar de top !

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

79

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Hey, Ik ben Irene Zorg, 24 jaar en kom uit Rotterdam.  Tennis betekent voor mij meer dan alleen het "spelletje" op de baan. Tijdens mijn tennistrai ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.