Skip to main content

Irene Zorg
Help Irene (inter)nationaal naar de top !

Tennis
Irene Zorg heeft in totaal
€ 620 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 865
  Irene Zorg
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  ITF Hoofdschema Kwartfinale dubbelspel, ITF Kwalificatie enkelspel, NRT dubbelspel 3e plaats
  https://youtube.com/c/IreneZorg

Campagne statistieken

€ 155
3.10%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 155
Dag (en) verstreken
311
Dag(en) te gaan
-164
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Irene Zorg | Hey, Ik ben Irene Zorg, 24 jaar en kom uit Rotterdam.  Tennis betekent voor mij meer dan alleen het "spelletje" op de baan. T....

Hey,

Ik ben Irene Zorg, 24 jaar en kom uit Rotterdam. 

Tennis betekent voor mij meer dan alleen het "spelletje" op de baan. Tijdens mijn tennistrainingen leer ik mezelf keer op keer beter kennen waarbij ik veel handvatten kan meenemen in het "dagelijks" leven. Daarnaast train ik uiteraard ook aan technische en tactische aspecten.

Na mooie resultaten binnen Nederland zoals 3e op een NRT (Nationale ranglijst toernooi), Eredivisie dames competitie en 1ste klasse gemengd op zondag. Ook speel ik Oberliga (Duitse competitie). Hiervoor reis ik naar Duitsland op en neer. Dit combineer ik zoveel mogelijk met ITF (internationale tennis federation) toernooien voor de wereld ranglijst. Met als beste resultaat een kwartfinale plaats in het dubbelspel $25.000.

Echter kosten deze reizen en verblijven naast mijn reguliere tennistrainingen dusdanig veel dat ik helaas beperkt kan deelnemen. 

Ik hoop u enthousiast te hebben gemaakt. En vraag ik u met alle liefde of u belangstelling heeft om mij te sponsoren. Als tegenprestatie zijn er verschillende opties mogelijk welke ik graag persoonlijk met u wil bespreken. Zoals het geven van een tennis/padelclinic, bedrijfsnaam op kleding, promotie op socialmedia etc. 

Ik hoor graag of u belangstelling heeft, ik zou het in ieder geval heel erg waarderen.

Met sportieve groeten,

Irene Zorg

Bedankt voor de support!
Irene Zorg

Help Irene (inter)nationaal naar de top !

2

Donateur(s)

€ 155

Gedoneerd

311

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Hey, Ik ben Irene Zorg, 24 jaar en kom uit Rotterdam.  Tennis betekent voor mij meer dan alleen het "spelletje" op de baan. Tijdens mijn tennistrai ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Zanger John Dame € 100   Topper Ik gun je al het geluk en succes met je internationale doorbraak. Doe je best. Ik blijf je volgen. Gr John  
Padelclinic 28 oktober💪🏻 € 55   Bedankt namakend allemaal voor de leuke clinic.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.