Steun de crowdfunding campagne:

Helpt U Jay Naar De Rugby Academy & Het NL RUGBYTEAM

Jay van Elburg
Helpt u Jay naar de Rugby Academy & het NL RUGBYTEAM

Rugby
 • Talent Profiel
  Jay
  Groningen
  Rugby
  Groningen
  Rugbywedstrijd
  www.rugbyclubgroningen.nl

Campagne statistieken van
Jay van Elburg

€ 3425
57.08%
Donateur(s)
36
Gedoneerd
€ 3425
Dag (en) verstreken
137
Dag(en) te gaan
42
Doelbedrag
€ 6000

Crowdfunding Campagne voor Jay van Elburg | I have a BIG Dream.. Hallo allemaal:) Ik ben Jay, 11 jaar oud en ik heb een hele grote droom;  Ik wil een hele goede *TO....

I have a BIG Dream..

Hallo allemaal:)

Ik ben Jay, 11 jaar oud en ik heb een hele grote droom; 

Ik wil een hele goede *TOP* rugbyer worden en naar het Nederlands team! Als ik daar nog meer geleerd heb en ook ervaring heb opgedaan hoop ik dat ik door andere Rugbyclubs wordt gezien en naar het buitenland kan om daar bij een buitenlandse Rugby Club te rugbyen.

Toen ik 4/5 jaar was begon in bij de Rugbyclub in Utrecht bij de guppen op zaterdag. Daarna ging ik door naar Turven voor 2 seizoenen om te trainen twee keer in de week en wedstrijden te spelen. Na de Turven ging ik door naar de Benjamins…&

Daarna ben ik bij de Rugbyclub in Groningen begonnen waar ik nu met heel veel plezier train bij de Mini’s voor het 2de seizoen nu en doe mee aan alle wedstrijden en meer.  

Nu zit ik in groep 8 en als ik naar de 1ste ga heb ik centjes nodig om naar de Rugby Academy (RANO) te kunnen en daar komen ook kosten bij voor het reizen & kleding. Ik heb de afgelopen jaren ook elke keer voor mijn verjaardag gevraagd of familie en vrienden mij misschien wilde helpen om te starten om het geld bij elkaar te krijgen voor de Rugby Academy omdat ik ook al heel erg lang weet dat dit mijn droom en doel is.

De RANO is een Rugby Academy waar ik elke ochtend start met trainen voor dat ik naar de Topsport Talentschool ga. Zo kan ik Topsport en school combineren. Ik heb er echt alles voor over om mijn droom te bereiken zoals zelfs evt. verhuizen om iets meer in de buurt te kunnen wonen voor de Topsport school en de RANO.

Als u geïnteresseerd bent en mij zou willen zien spelen bent u van harte welkom bij een wedstrijd! Ook zou ik u online meer willen vertellen over Rugby en u de spelregels uit willen leggen.

Zou u mij willen helpen om mijn droom te bereiken? Elke donatie is welkom, alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,

 

Jay van Elburg  

Bedankt voor de support!
Jay van Elburg

Helpt u Jay naar de Rugby Academy & het NL RUGBYTEAM

36

Donateur(s)

€ 3425

Gedoneerd

137

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


I have a BIG Dream.. Hallo allemaal:) Ik ben Jay, 11 jaar oud en ik heb een hele grote droom;  Ik wil een hele goede *TOP* rugbyer worden en naar ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Anonieme donateur € 1000
Anonieme donateur € 25
Marcel Geurtsen € 80 Beste Jay, van papa Steven hoor ik dat je heel goed bent en hij is heel trots op je. Blijf zo doorgaan en kom graag keer bij je kijken!
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 250 Beste Jay, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Maurits van Eijnatten € 15
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com