Skip to main content

Jeanine Thans
Help Jeanine om hogerop te komen

Badminton
Jeanine Thans heeft in totaal
€ 570 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1243
  Jeanine Thans
  Venlo
  Limburg
  2e NK teams (2017), 3 voudig limburgs jeugd kampioen (2018), 24e op de huidige nationale junior ranglijst

Campagne statistieken

€ 570
28.50%
Donateur(s)
15
Gedoneerd
€ 570
Dag (en) verstreken
335
Dag(en) te gaan
-111
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jeanine Thans | Mijn naam is Jeanine Thans en badminton is mijn grote passie. Ik ben 16 jaar en begon op mijn 7e met trainen bij mijn huidige....

Mijn naam is Jeanine Thans en badminton is mijn grote passie. Ik ben 16 jaar en begon op mijn 7e met trainen bij mijn huidige club BC Olympia’56 in Tegelen.

Ik ga komend schooljaar 4 ochtenden in de week trainen bij het RTC in Eindhoven en zal 2x in de week deelnemen aan de clubtrainingen. Daarnaast moet ik nog naar school. Meer tijd voor een bijbaantje is lastig in te vullen. Ik heb geen recht op een OV-kaart, daarom moeten we de reiskosten (trein, bus en fietsstalling) zelf betalen. De trainingen bij het RTC zijn in de ochtend van 07.15 tot 09.15 uur en heb ik logischerwijs gekozen om na het behalen van mijn VMBO diploma mijn HAVO diploma te gaan halen in Eindhoven.

Om hogerop te willen komen is het deelnemen aan toernooien wenselijk. Vervoer, inschrijfgeld en eventuele overnachtingen zijn de daarbij behorende kosten. Kleding- en materiaalsponsoring heb ik voor seizoen 24/25 al geregeld via mijn sponsor Badmintonplanet.nl/ Dunlop.

Ik hoop met deze crowdfunding zoveel mogelijk kosten te kunnen dekken zodat mijn moeder er financieel niet alleen voor staat. Willen jullie mij helpen om dit waar te maken? Een vrijwillige bijdrage zou helpen, maar sponsoren is ook altijd welkom. 

Wil je mijn stappen volgen? Insta: @tienipanini

Bedankt voor de support!
Jeanine Thans

Help Jeanine om hogerop te komen

15

Donateur(s)

€ 570

Gedoneerd

335

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | BADMINTON | NON-PROFIT


Mijn naam is Jeanine Thans en badminton is mijn grote passie. Ik ben 16 jaar en begon op mijn 7e met trainen bij mijn huidige club BC Olympia’56 in ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
R thans € 100   Ga er voor 
Podotherapie Sonderkamp&Wijnands € 50   Wanner je je hart volgt kom je altijd op de goede plek terecht. Bij klachten aan voeten of been weet ons te vinden! 
Tante Germie € 50   Zet 'm op meid! Ik ben trots op jou! xxx 
Marion € 50    
Oma Donateur € 100   Succes en ik volg jouw prestaties! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.