Skip to main content

Jelle plug
Help Jelle zijn dromen na te jagen!

Schaatsen - Langebaan
Jelle plug heeft in totaal
€ 850 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1371
  Jelle plug
  Noordwijk
  Zuid-Holland
  10e op het NK 3000 meter junioren B & 11e op het NK allround junioren B

Campagne statistieken

€ 850
34.00%
Donateur(s)
27
Gedoneerd
€ 850
Dag (en) verstreken
189
Dag(en) te gaan
-102
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jelle plug | Hoi allemaal, Ik ben Jelle Plug, 18 jaar en fanatiek schaatser. Vanaf het moment dat ik als klein ventje de eerste meters op na....

Hoi allemaal,

Ik ben Jelle Plug, 18 jaar en fanatiek schaatser. Vanaf het moment dat ik als klein ventje de eerste meters op natuurijs maakte, was ik verkocht. Vanaf dat moment ging ik elke zaterdag met de Noordwijkse IJsclub naar IJsbaan Haarlem. Hier is de passie voor het schaatsen enorm gegroeid. Door het rijden van wedstrijden werd mijn progressie zichtbaar waardoor ik in 2019 de kans kreeg om de overstap te maken naar de Baanselectie van Haarlem. Deze kans heb ik uiteraard niet laten liggen en hier haal ik tot op de dag van vandaag het beste uit mezelf naar boven. 

Bij de Baanselectie van Haarlem trainen we onder professionele begeleiding. In de zomer leggen we de basis voor de winter op de skeelers, op de fiets, in een krachthonk of in het Amsterdamse Bos voor schaatsspecifieke trainingen. In de winter staan we voornamelijk op het ijs en rijden we bijna wekelijks wedstrijden. Het mooie aan het schaatsen vind ik de combinatie tussen het technische aspect en het fysieke aspect. Het gevoel van een rake afzet vind ik het mooiste wat er is. Afgelopen seizoenen heb ik veel progressie geboekt waardoor ik aan meerdere Nederlandse kampioenschappen heb mogen meedoen. Bovendien heb ik hier een aantal top tien klasseringen weten neer te zetten. 

Mijn doel is om mezelf dit seizoen weer te plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen en om mijn persoonlijke records te verbeteren. Uiteindelijk hoop ik zo door te groeien naar merkenteams en de nationale top.

Helaas zit er een kostenplaatje aan op hoog niveau schaatsen. Denk aan: contributie, materiaal, onderhoud, reiskosten, abonnementen en trainingskampen. Een van mijn andere doelen voor deze winter is deelname aan het WK studenten. Dit WK studenten wordt in februari 2024 in Noorwegen (Hamar) gereden. Dit is een kans die ik met beide handen wil aangrijpen, maar ook hier zit een prijskaartje aan. 

Om mijn dromen en doelen te bereiken, kan elke bijdrage helpen. Om die reden vraag ik uw hulp. Elk bedrag, hoe klein dan ook, waardeer ik enorm en zorgt ervoor dat ik kan doen wat ik het leukste vind: schaatsen op het hoogste niveau en mijn dromen najagen.

Bedankt voor uw aandacht,

Jelle Plug

Bedankt voor de support!
Jelle plug

Help Jelle zijn dromen na te jagen!

27

Donateur(s)

€ 850

Gedoneerd

189

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hoi allemaal, Ik ben Jelle Plug, 18 jaar en fanatiek schaatser. Vanaf het moment dat ik als klein ventje de eerste meters op natuurijs maakte, was ik ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Patrick & Terry € 10   Topper veel succes  
Anonieme donateur € 25    
John € 50   Kleine bijdrage aan deze hardwerkende topper ! Heel veel succes!  
Nienke € 25    
Remco en Fanke € 15   Veel succes, zet hem op! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!