Skip to main content

Esther Kleinlugtenbelt
Help jij Esther Kleinlugtenbelt aan een gouden medaille?

Judo
Esther Kleinlugtenbelt heeft in totaal
€ 625 opgehaald met 1 campagne(s)

Campagne statistieken

€ 625
12.50%
Donateur(s)
23
Gedoneerd
€ 625
Dag (en) verstreken
648
Dag(en) te gaan
-515
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Esther Kleinlugtenbelt | Hallo mijn naam is Esther Kleinlugtenbelt, ben 18 jaar en zit sinds mijn zevende op judo. Sindsdien is judo mijn gro....

Hallo mijn naam is Esther Kleinlugtenbelt, ben 18 jaar en zit sinds mijn zevende op judo. Sindsdien is judo mijn grootste passie. Ik ben opgegroeid in Lutten in Overijssel en vanaf juli 2021 woon ik op kamers in Heerenveen. Ik studeer aan het Friesland College in Heerenveen, deze school helpt mij met de combinatie van sport en mijn opleiding.

Ik train per week ±20 uur. Mijn trainingen bestaan onder andere uit techniektraining en wedstrijdtraining, daarnaast doe ik ook nog krachttraining.

Naast mijn ambities voor judo wil ik mij ook ontwikkelen in Sambo. Afgelopen jaar heb ik veel judo toernooien en trainingsstages gehad in het binnen- en buitenland. Afgelopen juni ben ik door de JBN geselecteerd voor het Banja Luka Junior European Cup 2022 in Bosnië. Ook ben ik afgelopen seizoen Open Nederlands Kampioen Sambo geworden. Door deze prestatie ben ik geselecteerd door de Sambo Bond Nederland om deel te nemen aan het EK Sambo hier ben ik derde geworden in de leeftijdsklasse tot en met 18 jaar en de leeftijdsklasse tot en met 20 jaar. Ik ben mij op dit moment aan het focussen op het NKT (de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschappen senioren) en een toernooi in Frankrijk.

Mijn doel voor dit seizoen is meerdere medailles voor de judo en Sambo te behalen en weer geselecteerd te worden voor European Cups judo.

De toernooien en trainingsstages moet ik zelf bekostigen. Een toernooi en een trainingsstages in het buitenland kost al gauw ± €1000.


Mijn grootste droom is om op de Olympische Spelen te staan en daar medailles te behalen.

Wilt u mij helpen mijn doel te behalen en mijn droom te verwezenlijken!

PS u kunt mij volgen via mijn Facebook of Instagram!

Bedankt voor de support!
Esther Kleinlugtenbelt

Help jij Esther Kleinlugtenbelt aan een gouden medaille?

23

Donateur(s)

€ 625

Gedoneerd

648

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hallo mijn naam is Esther Kleinlugtenbelt, ben 18 jaar en zit sinds mijn zevende op judo. Sindsdien is judo mijn grootste passie. Ik ben opgegroeid in ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Chris en Froukje Jansen € 10   Succes💪🍀 
jelle visser € 25   succes 
J en C DonateurRieks € 25    
Luuk en José Welleweerd € 15    
Opa en Oma Kleinlugtenbelt € 50   Succes 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!