Skip to main content
Standaard Avatar

Daniel Giacon
Help jij mij op mijn reis naar Parijs?

 • Talent Profiel
  ID : 647
  Daniel Giacon
  Aalsmeer
  Noord-Holland
  Brons op EJK 2018 bij U20 (individueel), 3-voudig Nederlands Kampioen individueel, meervoudig Nederlands jeugdkampioen en meervoudig Nederlands kampioen met clubteam, 3e plaats op wereldbeker Belgrado (april 2022)
  www.danielgiacon.nl

3

Donateur(s)

€ 1200

Gedoneerd

697

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
24% Gefinancieerd

DONATIE | SCHERMEN - FLORET | NON-PROFIT


Hallo, ik ben Daniël Giacon. Ik ben 21 jaar en beoefen de mooiste sport die er is: floretschermen. Mijn ambitie is om als eerste Nederlandse floretschermer sinds jaren mee te doen aan de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Om daar te komen moet ik ranglijstpunten behalen op Wereldbeker en Grand Prix wedstrijden. Bij het begin van seizoen 2022/23 sta ik 27e op de wereldranglijst. In de aanloop naar Parijs 2024 moet ik op zoveel mogelijk Wereldbeker en Grand Prix wedstrijden schermen om mijn Lees het hele verhaal

Hallo, ik ben Daniël Giacon. Ik ben 21 jaar en beoefen de mooiste sport die er is: floretschermen.

Mijn ambitie is om als eerste Nederlandse floretschermer sinds jaren mee te doen aan de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Om daar te komen moet ik ranglijstpunten behalen op Wereldbeker en Grand Prix wedstrijden.

Bij het begin van seizoen 2022/23 sta ik 27e op de wereldranglijst. In de aanloop naar Parijs 2024 moet ik op zoveel mogelijk Wereldbeker en Grand Prix wedstrijden schermen om mijn positie op de wereldranglijst te verbeteren. 

Er zijn 5 Wereldbekerwedstrijden en 3 Grand Prix wedstrijden per seizoen. De helft daarvan is buiten Europa: Tokio - Japan, Cairo - Egypte, Anaheim - USA en Shanghai - China. De reis- en verblijfkosten van de toernooien voor zowel mijzelf als mijn coach moet ik zelf betalen en de toernooien buiten Europa zijn voor mij niet te bekostigen. Een vlucht naar Tokio kost al ca. € 900,- p.p.

Naast mijn schermloopbaan volg ik de HBO opleiding Facility Management en ik heb dus geen inkomsten. Daarom ben ik een crowdfundingsactie op Talentboek gestart om mijn sportieve doelen te financieren.

Het liefst heb ik sponsors die mij willen bijstaan tot de Olympische Spelen in 2024, maar ook eenmalige bijdragen zijn heel erg welkom!

Help jij mij en ga je samen met mij op reis naar Parijs?

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Coen van Iersel € 150 € 153 iDEAL via Mollie
  Hanneke Modderman € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  lens nekeman / interfloor tapijt € 1000 € 1003 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen