Skip to main content
Standaard Avatar

Nynke Boonstra
Help jij Nynke naar de TOP!!

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 1654
  Nynke Boonstra
  Wytgaard
  Friesland
  NK Sprint Junioren A 2024 Plek 12 geëindigd, NK Pure Sprint Junioren A 2024 Plek 7 geëindigd

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

7

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hey wat leuk dat je op mijn campagne bent terechtgekomen! Hoi, mijn naam is Nynke Boonstra ik ben 19 jaar oud. Aankomend jaar zal ik deel uit maken van het nieuwe schaats Team Rebel in de regio Friesland. Als je benieuwd bent naar mij kijk vooral verder hoe ik over mijn schaatsdroom vertel.  Waarom heb ik een campagne gestart?Schaatsen is een fantastische sport maar helaas wel duur. Ik ben deze campagne gestart zodat ik lekker kan trainen en mij minder druk hoef te maken over de financiën. H Lees het hele verhaal

Hey wat leuk dat je op mijn campagne bent terechtgekomen!

Hoi, mijn naam is Nynke Boonstra ik ben 19 jaar oud. Aankomend jaar zal ik deel uit maken van het nieuwe schaats Team Rebel in de regio Friesland. Als je benieuwd bent naar mij kijk vooral verder hoe ik over mijn schaatsdroom vertel. 

Waarom heb ik een campagne gestart?
Schaatsen is een fantastische sport maar helaas wel duur. Ik ben deze campagne gestart zodat ik lekker kan trainen en mij minder druk hoef te maken over de financiën. Het zijn niet alleen de schaatsen die je nodig hebt maar ook een racefiets, skeelers, goede hardloopschoenen, inschrijfgeld voor wedstrijden of benzine om naar de locaties te gaan. Zo komt er nog veel meer bij kijken. Een bijbaan is lastig omdat ik trainingsuren moet combineren met mijn school, vandaar de vraag aan u om mij te sponsoren.

Wat is mijn droom?
Mijn droom is dat ik mij zo kan ontwikkelen in de schaatssport dat ik bij de beste drie van Nederland zal horen en aan wedstrijden over de hele wereld kan meedoen. Misschien zelfs wel de olympische spelen dat zou geweldig zijn. Ik hoop dat deze droom werkelijkheid kan worden. 

Wat betekent schaatsen voor mij?
Schaatsen is mijn leven. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Dit is het derde jaar dat ik nu bij een schaatsteam zit en train ik echt serieus. Ook al drie keer op een NK junioren gestaan wat een kick geeft.  Op de allereerste foto in mijn fotoboek op de ijsbaan zat ik in de kinderwagen en werd gewieuwd door mijn vader.  Hierna ging ik op houtjes zelf het ijs verkennen. Dat is denk ik het moment dat ik besmet ben geraakt met het schaatsvirus. Eigenlijk is het een verslaving waar ik niet meer zonder kan steeds sneller steeds meer.

Kan ik op jouw steun rekenen?
Iedere bijdrage, klein of groot, wordt enorm gewaardeerd.