Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Julia van Gils
Help Julia naar meer Internationale stages

Gymnastiek - Ritmisch
Julia van Gils heeft in totaal
€ 525 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 659
  Julia van Gils
  Utrecht
  Utrecht
  Nederlands kampioen geworden op meerdere materialen, Participatie op het Europees kampioenschap

Campagne statistieken

€ 525
65.63%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 525
Dag (en) verstreken
883
Dag(en) te gaan
-697
Doelbedrag
€ 800
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Julia van Gils | Hoi, mijn naam is Julia van Gils, ik ben 17 jaar en zit in 6 Gymnasium. Naast dat ik Gymnasium volg op het Bonifatiu....

Hoi, mijn naam is Julia van Gils, ik ben 17 jaar en zit in 6 Gymnasium. Naast dat ik Gymnasium volg op het Bonifatius College Utrecht, train ik rond de 20 uur per week bij Ritmisch Gymnastiek Center Eleganza. Tijdens schoolvakanties hebben wij altijd extra trainingsstages of wedstrijden.

Mijn passie is Ritmische Gymnastiek; dit doe ik sinds dat ik zeven jaar ben. Vooral in de laatste 6 jaar heb ik veel bereikt. In 2017 heb ik Nederland vertegenwoordigd tijdens het EK groep in Boedapest. Het traject daarnaartoe was vol met internationale trainingsstages en wedstrijden, onder andere World Cup Pesaro (Italië), Miss Valentine (Estland) en de AmsterdamMasters (Nederland). In het seizoen 2018/2019 ben ik op het NK Ahoy allround 3e geworden. Tijdens de onderdeel finales haalde ik de eerste plaats met de materialen bal, knots en lint. En kreeg ik het zilver omgehangen voor mijn touwoefening. Sinds 2018 zit ik ook in de Belofte selectie van de KNGU en heb ik een NOC*NSF status gekregen. In 2019 heb ik een FIG-licentie gekregen wat betekent dat ik individueel voor Nederland mag uitkomen tijdens grote internationale toernooien.

Ikzelf zit sinds begin de zomervakantie tot en met januari in Lleida, Spanje, om meer uren te kunnen trainen en deel te nemen aan toernooien in Spanje. Hier in Spanje train ik meestal twee keer per dag, in de ochtend en daarna in de middag nog een keer. Om veel vooruitgang te boeken train ik onder het toezicht van een trainster, die zelf deel heeft gevormd van het nationale Spaanse team. Samen met haar werk ik aan nieuwe en originele elementen om toe te voegen in mijn oefeningen maar ook aan mijn huidige oefeningen om deze verder te perfectioneren.

In het nieuwe seizoen, 2021/2022, wat eraan gaat komen, heb ik weer nieuwe persoonlijke doelen gesteld. Ik wil graag in de top 3 van Nederland eindigen, mijn moeilijkheidsscore per oefening verhogen en goede resultaten halen namens Nederland op grote internationale toernooien. Dit kan ik bereiken door vaak naar het buitenland te gaan en met internationale trainsters te gaan trainen, omdat daar het niveau van Ritmische Gymnastiek nog veel hoger is dan in Nederland. Om deze doelen te behalen moet ik heel veel trainen, en aan veel wedstrijden deelnemen om steeds de puntjes op de i te zetten. Dit kost veel geld omdat we zowel de vliegtickets, hotels, trainsters, materialen, trainingskleding en trainingen moeten betalen. Als u me hierbij zou kunnen helpen zouden we samen mijn dromen en wensen kunnen laten uitkomen.

Heel erg bedankt, Julia van Gils

Bedankt voor de support!
Julia van Gils

Help Julia naar meer Internationale stages

2

Donateur(s)

€ 525

Gedoneerd

883

Dag (en) verstreken

€ 800

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - RITMISCH | NON-PROFIT


Hoi, mijn naam is Julia van Gils, ik ben 17 jaar en zit in 6 Gymnasium. Naast dat ik Gymnasium volg op het Bonifatius College Utrecht, train i ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Julia, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Anonieme donateur € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!