Skip to main content
Standaard Avatar

Kai Werff
Help Kai Werff naar het EJK 2023 in Cyprus

Talentboek Rotterdam
 • Talent Profiel
  ID : 853
  Kai Werff
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  5e plaats Youth Leaque Cyprus 2022, Nederlands Kampioen 2019 en 2021, 2e plaats Youth Leaque Porec 2022, 1e plaats, Banzai Cup Berlijn, 2022

1

Donateur(s)

€ 50

Gedoneerd

604

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag
3.33% Gefinancieerd

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Mijn naam is Kai Werff, ik ben 16 jaar oud en kom uit Rotterdam. Vanaf mijn 8e jaar zit ik op karate, bij de vereniging Unity’99 in Rotterdam.  Karate is niet alleen een sport maar ook een manier van leven. Door karate ben ik mentaal veel sterker geworden en werk ik dagelijks aan mijn doorzettingsvermogen en discipline. Ik kan wel zeggen dat karate mijn leven positief heeft beïnvloed, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik train 7 dagen per week, zowel bij mijn vereniging als bij de Karate Lees het hele verhaal

Mijn naam is Kai Werff, ik ben 16 jaar oud en kom uit Rotterdam. Vanaf mijn 8e jaar zit ik op karate, bij de vereniging Unity’99 in Rotterdam. 

Karate is niet alleen een sport maar ook een manier van leven. Door karate ben ik mentaal veel sterker geworden en werk ik dagelijks aan mijn doorzettingsvermogen en discipline. Ik kan wel zeggen dat karate mijn leven positief heeft beïnvloed, zowel lichamelijk als geestelijk.

Ik train 7 dagen per week, zowel bij mijn vereniging als bij de Karate Bond Nederland.

Momenteel sta ik in de top 50 van de wereldranglijst en wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en verbeteren. Hierdoor zal ik mij volledig blijven focussen op deze manier van leven en hoop ik de komende jaren af te mogen reizen naar de vele nationale en internationale toernooien. Voor dit jaar reis ik in ieder geval nog af naar Duitsland en Italië. Mijn hoogtepunt volgend jaar zal in februari moeten plaatsvinden als ik mij weet te kwalificeren voor het Europees Kampioenschap Jeugd in Cyprus.

Helaas brengt het beoefenen van deze sport ook een hoop kosten met zich mee en middels deze brief hoop ik u enthousiast te hebben gemaakt over “mijn reis” in de wereld van karate en vraag ik u of u belangstelling heeft om mij te sponsoren.

Als tegenprestatie zijn er verschillende opties mogelijk welke ik graag persoonlijk met u wil bespreken.

Ik hoor graag of u belangstelling heeft, ik zou het in ieder geval heel erg waarderen.

 

Met sportieve groeten,

Kai Werff

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 50 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen