Skip to main content

kaylie nuijten
Help Kaylie bij haar internationale judotoernooien!

Judo
kaylie nuijten heeft in totaal
€ 3093 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 943
  kaylie nuijten
  Zandvoort
  Noord-Holland
  1 op NK
  https://www.judoinside.com/judoka/118607/Kaylie_Nuijten/judo-results

Campagne statistieken

€ 2195
109.75%
Donateur(s)
28
Gedoneerd
€ 2195
Dag (en) verstreken
633
Dag(en) te gaan
-482
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor kaylie nuijten | Hallo, mijn naam is Kaylie Nuijten. Ik ben 17 jaar en kom uit Zandvoort. Sinds mijn 4e doe ik al aan judo en op mijn 7e ben ....

Hallo, mijn naam is Kaylie Nuijten. Ik ben 17 jaar en kom uit Zandvoort. Sinds mijn 4e doe ik al aan judo en op mijn 7e ben ik begonnen bij de wedstrijdselectie van Stichting Top Judo Kenamju in Haarlem.

De middelbare school ben ik begonnen op Mavo aan het Wim Gertenbach College in Zandvoort. Na mijn examen ben ik doorgestroomd naar 4 Havo aan het Mendelcollege in Haarlem. Ik heb daar mijn Havo afgelopen jaar afgerond en zal komend schooljaar doorstromen naar 5 Vwo. Op het Mendelcollege krijg ik de mogelijkheid om school en sport optimaal te combineren. Na mijn middelbare school wil ik graag de opleiding geneeskunde gaan volgen.

Op dit moment train ik Ca. 8 keer in de week. De trainingen bestaan uit zowel krachttraining, conditietraining als judotraining. Naast de wekelijkse judotrainingen bij Kenamju en de regionale training (RTC) ga ik ook één keer in de week naar de nationale training op Papendal (Arnhem).

Afgelopen seizoen ben ik begonnen in de leeftijdsklasse -21 jaar. Als eerstejaars (onder 21) was mijn doel om te focussen op ontwikkeling. Dit heb ik goed kunnen doen door deel te nemen aan buitenlandse toernooien en trainingsstages. Komend seizoen ga ik mijn 2e jaar in en zal ik voor mijn ontwikkeling nog meer internationale toernooien en trainingsstages willen doen waaronder ook Europa Cups. Door goed te presteren op deze Europa Cups is mijn uiteindelijke doel het behalen van het EK.

Om dit mogelijk te maken heb ik u hulp nodig! De toernooien en trainingsstages kosten veel geld. Gemiddeld kost een Europa Cup ongeveer €1.100,-. Mijn ouders en grootouders hebben afgelopen seizoen een hoop bekostigd. Naast school en sport probeer ik ook zo veel mogelijk te werken om mijn steentje bij te dragen. maar dit is helaas niet meer voldoende.

Middels deze brief hoop ik u enthousiast te hebben gemaakt over de doelen die ik graag wil bereiken en vraag ik u of u belangstelling heeft om mij te sponsoren.

Als tegenprestatie zijn er verschillende opties mogelijk welke ik graag persoonlijk met u wil bespreken.

Graag hoor ik van u,

Groetjes,

Kaylie Nuijten.

Bedankt voor de support!
kaylie nuijten

Help Kaylie bij haar internationale judotoernooien!

28

Donateur(s)

€ 2195

Gedoneerd

633

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hallo, mijn naam is Kaylie Nuijten. Ik ben 17 jaar en kom uit Zandvoort. Sinds mijn 4e doe ik al aan judo en op mijn 7e ben ik begonnen bij de wedstri ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Tinus Van wanrooij € 50    
Adri Broens € 10   Succes 
Disseldorp bouw b.v. Disseldorp € 100   Succes met jouw carrière Kaylie! 
Fatima Ait hammouchi € 25   Veel succes 
Norman Hasselmeijer € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!