Skip to main content
Standaard Avatar

Lara Stofberg
Help Lara naar de ECC Lignano in Italië!

 • Talent Profiel
  ID : 644
  Lara Stofberg
  Alkmaar
  Noord-Holland
  https://sports.link/nl/profile/lara-stofberg-qmgbg23i65

8

Donateur(s)

€ 360

Gedoneerd

919

Dag (en) verstreken

€ 400

Doelbedrag
90% Gefinancieerd

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Ik ben Lara (15) en Judo al vanaf mijn vierde. Voor mijn sport doe ik alles: ochtend trainingen tot 's avonds laat naar Papendal vanuit Alkmaar. Naast het trainen van minstens twee keer op een dag volg ik ook nog school. Elke ochtend sta ik vroeg op om te trainen, vervolgens gelijk door naar school om daarna weer te trainen. In het weekend heb ik meestal wedstrijden en door mijn goede prestaties ben ik geselecteerd voor Europa Cup wedstrijden. Mijn eerst volgende wedstrijd is 12 februari in L Lees het hele verhaal

Ik ben Lara (15) en Judo al vanaf mijn vierde. Voor mijn sport doe ik alles: ochtend trainingen tot 's avonds laat naar Papendal vanuit Alkmaar.

Naast het trainen van minstens twee keer op een dag volg ik ook nog school. Elke ochtend sta ik vroeg op om te trainen, vervolgens gelijk door naar school om daarna weer te trainen. In het weekend heb ik meestal wedstrijden en door mijn goede prestaties ben ik geselecteerd voor Europa Cup wedstrijden.

Mijn eerst volgende wedstrijd is 12 februari in Lignano in Italië. Mijn ouders betalen al de helft van mijn reis naar Lignano, maar de andere helft wil ik zelf zien binnen te krijgen. Hierbij vraag ik uw hulp!

Wilt u mij helpen om naar de ECC Lignano te gaan?

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 5 € 1 iDEAL via Mollie
  Maarten Boddeus € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Verell M&M € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Bart en Renate van Wijk € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Jurgen Ludolph € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!