Skip to main content

Laura Linssen
Help Laura Linssen naar haar doel!

Schaatsen - Langebaan
Laura Linssen heeft in totaal
€ 265 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1382
  Laura Linssen
  Lisse
  Zuid-Holland
  9e NK super sprint schaatsen, 7e NK 100 meter skeeleren

Campagne statistieken

€ 265
8.83%
Donateur(s)
7
Gedoneerd
€ 265
Dag (en) verstreken
188
Dag(en) te gaan
-57
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Laura Linssen | Beste vrienden, familie, schaatsliefhebbers en potentiële sponsors, ik ben Laura Linssen 18 jaar oud. Ik kom uit Nieuw-Venne....

Beste vrienden, familie, schaatsliefhebbers en potentiële sponsors, ik ben Laura Linssen 18 jaar oud. Ik kom uit Nieuw-Vennep/Lisse en doe de opleiding sport, bewegen en gezondheid op het CIOS Hoofddorp. Dit word mijn 3e jaar bij de schaatsacademie Noord-West. Dit is mijn laatste jaar als junior A. 

Op mijn 9e begon ik met skeeleren door een paar vriendinnen. Zij zaten al op skeeleren en ik zocht een sport. Ik ging een keer mee doen met hun. Ik vond het zo leuk dat ik gelijk op skeeleren ging. Skeeleren doe je natuurlijk alleen in de zomer dat vond ik erg jammer want ik wilde in de winter ook sporten. Mijn vriendinnen zeiden dat ze in de winter gingen schaatsen. Toen heb ik ook een keer met hun mee getraind op de schaatsen dat vond ik ook erg leuk dus ben ik ook op schaatsen gegaan. Skeeleren deed ik toen bij de skeelerclub Lisserbroek en schaatsen bij STS.

Elke jaar ging ik steeds meer trainen en ging in de zomer ook trainingen volgen bij STS. Uiteindelijk ben ik bij de selectie van STS gekomen waar ik training kreeg van Martin Hersman. Daar heb ik 2 jaar gezeten. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de schaatsacademie Noord-West waar ik nu voor het 3e jaar in zit. Daar train ik 7x in de week. Ik heb de afgelopen jaren op veel NK’s gestaan. Zowel van het skeeleren als het schaatsen.

In dit team heb ik het erg naar mijn zin. Het is altijd gezellig maar ook serieus. In dit team schaatsen allemaal snelle jongens en meiden waar ik mij goed aan kan op trekken.

Wat mij uniek maakt, is dat ik een doorzetter ben en dat ik altijd geconcentreerd en gedisciplineerd aan de slag ga. Ik wil altijd het beste uit mezelf halen en het altijd zo goed mogelijk doen.

Mijn doel is om het uiterste uit mezelf te halen en zo bij een merken team te komen. Hiervoor heb je natuurlijk geld nodig voor de trainingen, trainingskampen, reiskosten, wedstrijdgeld, onderhoud van materialen, materialen en natuurlijk de schaatsacademie zelf. Dat is ongeveer 3000 euro bij elkaar. Door het vele trainen, school en stage heb ik geen tijd om te werken en komt er dus geen geld binnen. Mijn ouders betalen gelukkig veel dingen voor het schaatsen. Het is natuurlijk erg veel geld en daarom wil ik graag deze actie op zetten om mijn ouders en mijzelf financieel te ondersteunen.

Heeft u een bedrijf en wilt u daarmee sponsoren kan dat ook. u kunt via  contact met mij opnemen. 

Elk bijdrage helpt!

Helpt u mij naar mijn doel?

Bedankt voor de support!
Laura Linssen

Help Laura Linssen naar haar doel!

7

Donateur(s)

€ 265

Gedoneerd

188

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Beste vrienden, familie, schaatsliefhebbers en potentiële sponsors, ik ben Laura Linssen 18 jaar oud. Ik kom uit Nieuw-Vennep/Lisse en doe de opleidi ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Lara € 15    
Amber € 10   Veel succes! Groetjes Amber (collega van je moeder 
Janneke en Peter € 100   Je bent al goed bezig Laura. Succes en ook heel veel plezier met je doel bereiken. Oma en Opa Xx 
Krista Hogenboom € 25   Ga ervoor! 
Wendy € 100   Zet ‘m op!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!