Steun de crowdfunding campagne:

Help Lieke Van Vierzen Naar Het WK Trampolinespringen In Bulgarije

 • Start
 • Talentboek
 • Help Lieke van Vierzen naar het WK Trampolinespringen in Bulgarije

Lieke van Vierzen
Help Lieke van Vierzen naar het WK Trampolinespringen in Bulgarije

Gymnastiek - Trampoline
 • Talent Profiel
  Lieke van Vierzen
  Velserbroek
  Gymnastiek Trampoline
  Noord-Holland
  2019 Nederlands kampioen (tweede divisie), 2021 Deelname WAGC Baku (19e individueel & 12e Synchroon), 2022 Deelname NK (Eredivisie - Zilver individueel, zilver synchroon), 2022 Plaatsing WAGC november 2022 in Bulgarije
  https://www.facebook.com/people/Lieke-Van-Vierzen/100084948642219/

Campagne statistieken van
Lieke van Vierzen

€ 800
40.00%
Donateur(s)
33
Gedoneerd
€ 800
Dag (en) verstreken
31
Dag(en) te gaan
61
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Lieke van Vierzen | Ik ben Lieke van Vierzen. Ik ben 13 jaar en zit op trampolinespringen bij de vereniging TVIJ in Velsen. Ongeveer 6 jaar g....

Ik ben Lieke van Vierzen. Ik ben 13 jaar en zit op trampolinespringen bij de vereniging TVIJ in Velsen. Ongeveer 6 jaar geleden ben ik begonnen met springen door de sportpas van de gemeente waar ik woon om gewoon maar even te kijken of ik het leuk vond.

Vanuit de recreatiegroep zagen de trainers al snel dat ik wel talent had en ik mocht door naar de wedstrijd groep. Daar sprongen al veel goede springers en zo werd ik gemotiveerd om ook zo goed te worden. Een tijdje later mocht ik ook gaan meedoen aan wedstrijden. Ik vond het erg leuk om mezelf te meten met anderen. Nadat ik in 2019 Nederlands kampioen ben geworden in de 2e divisie, ben ik doorgestroomd naar de eredivisie.

In het begin zorgde helaas corona er nog voor dat er een tijdlang geen wedstrijden en trainingen waren en is er ook 2 jaar bijvoorbeeld geen NK geweest, maar inmiddels gelukkig weer wel. 

Vorig jaar november heb ik voor de eerste keer meegedaan aan het jeugd WK in Baku in Azerbeidjan, daar ben ik individueel 19e geworden en met de synchroonwedstrijd 12e. Mijn doel voor komend jaar is natuurlijk om hoger te eindigen!!

Ik ben dan ook erg trots dat ik op mijn eerste NK afgelopen juni in de eredivisie de zilveren medaille heb weten te winnen. Na dit toernooi is er nog een plaatsingswedstrijd geweest en heb ik ruim de benodigde puntenlimiet gesprongen om me te kwalificeren voor het Jeugd WK in Bulgarije in november. Het is helaas zo dat de bond niet meebetaalt aan de kosten voor dit toernooi dus we zullen alles zelf moeten betalen. De kosten voor deelname, reis, hotel etc. worden geschat op ongeveer 2000 euro. Aangezien trampoline springen al geen goedkope sport is (contributie, binnen & buitenlandse wedstrijden) kunnen we jullie hulp goed gebruiken, helpen jullie een handje mee?

 De link naar de info pagina voor het WK is : https://www.gymnastics.sport/site/events/detail.php?id=16463#loaded

Alvast heel erg bedankt en groetjes,

 

Lieke van Vierzen

Bedankt voor de support!
Lieke van Vierzen

Help Lieke van Vierzen naar het WK Trampolinespringen in Bulgarije

33

Donateur(s)

€ 800

Gedoneerd

31

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Ik ben Lieke van Vierzen. Ik ben 13 jaar en zit op trampolinespringen bij de vereniging TVIJ in Velsen. Ongeveer 6 jaar geleden ben ik begonnen met sp ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Marita Bijster € 10 Maak je dromen waar, Lieke!
Nora van der Lugt € 15
Ron & Ingrid van den Berg € 10 Spring naar de top!
Marian Zerbi € 10
Annemiek Kieftenbeld € 10 Heel veel succes en plezier lieve Lieke! Paul, Annemiek,Jibbe en Benthe
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com