Skip to main content

Luc Hogenboom
Help Luc Hogenboom in zijn topsportcarriere met crowdfunding

Categorie SPORT
Luc Hogenboom heeft in totaal
€ 1218 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1597
  Luc Hogenboom
  Leiden
  Zuid-Holland
  12e op het NK Supersprint 2024, 22e op het NK Supersprint 2023

Campagne statistieken

€ 1218
48.72%
Donateur(s)
31
Gedoneerd
€ 1218
Dag (en) verstreken
9
Dag(en) te gaan
263
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Luc Hogenboom | Mijn naam is Luc Hogenboom. Ik woon in Leiden, ben 15 jaar en zit in 3VWO. Ik werk hard aan mijn schaatscarrière en kan uw h....

Mijn naam is Luc Hogenboom. Ik woon in Leiden, ben 15 jaar en zit in 3VWO. Ik werk hard aan mijn schaatscarrière en kan uw hulp daarbij heel goed gebruiken.

Mijn eerste keer op het ijs was niet zo’n succes. Er lag natuurijs, en ik viel meer dan dat ik schaatste. Omdat het wel leuk zou zijn om in elk geval plezier te kunnen maken op het ijs als het weer een keer zou vriezen, ging ik op schaatsles bij de Warmondse IJsclub. Al na een paar lessen kreeg ik de smaak te pakken en na die eerste winter ben ik bij de club blijven trainen. Ik ging steeds beter rijden en inmiddels heb ik aan verschillende NK’s meegedaan. Ik heb ontzettend veel plezier in de sport zelf, maar ook de wedstrijden vind ik heel leuk.

Het sterkst ben ik op de korte afstanden, ik heb een sterke, explosieve start en bereik een hoge snelheid. Komend seizoen wil ik me daarnaast vooral richten op het verbeteren van mijn 1500 meter-tijd. Om dit te kunnen doen werk ik het hele jaar hard aan mijn ontwikkeling. In de zomer betekent dat vooral heel veel kilometers maken op de racefiets, gecombineerd met krachttraining en inline skaten. In de winter ben ik vooral heel vaak op het ijs te vinden, maar blijf ik ook werken aan mijn spierkracht en mijn basisconditie.

Dit zomerseizoen ben ik begonnen met trainen bij de Schaatsacademie Noord-West. Ik hoop met dit nieuwe team weer mooie grote stappen te kunnen zetten in mijn schaatscarrière. Ik word hier begeleid door een professionele coach, die samen met mij een persoonlijk trainingsplan heeft opgesteld, zodat ik me nog beter op mijn doelen kan concentreren. Ik geef niet op, en zet door om mijn doelen te halen. Daarbij kan ik echt tot het gaatje gaan, zowel tijdens de trainingen als bij wedstrijden. Ik heb een duidelijk doel; ik wil heel graag een plek bemachtigen bij een commercieel team en me bewijzen, niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

Sporten op dit niveau vraagt niet alleen heel veel tijd, het kost ook veel geld. Het begint natuurlijk met een paar goede schaatsen, maar ik heb ook nog allerlei andere materialen nodig, zoals een racefiets, fietsschoenen, skeelers, verschillende soorten sportkleding en beschermingsmaterialen. Daarnaast gaan we met de schaatsacademie een paar keer per jaar op trainingskamp, en zijn er reiskosten, opleidingskosten en contributies. Daarom kan ik uw hulp goed gebruiken! Iedere bijdrage wordt gewaardeerd, elke euro helpt mij om mijn dromen te kunnen waarmaken en successen te boeken als schaatser.     

Helpt u mee?

 

 

Bedankt voor de support!
Luc Hogenboom

Help Luc Hogenboom in zijn topsportcarriere met crowdfunding

31

Donateur(s)

€ 1218

Gedoneerd

9

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | CATEGORIE SPORT | NON-PROFIT


Mijn naam is Luc Hogenboom. Ik woon in Leiden, ben 15 jaar en zit in 3VWO. Ik werk hard aan mijn schaatscarrière en kan uw hulp daarbij heel goed geb ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 10    
Oma Kerkvliet € 50   Voor de eerste plaats! 
Hety en Pieter Matthijssen € 20   Steengoed Luc, zet 'm op! en veel pret! 
H.W.Stoelinga € 50   succes met het halen van je gestelde doelen 
Josephine € 15   Succes Luc! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!