Skip to main content

Marieke Jeanette de Vries
Help Marieke naar de top

Schaatsen - Langebaan
Marieke Jeanette de Vries heeft in totaal
€ 180 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 982
  Marieke de Vries
  Grootegast
  Groningen
  7x Nederlands Kampioen en EK brons

Campagne statistieken

€ 180
7.20%
Donateur(s)
7
Gedoneerd
€ 180
Dag (en) verstreken
616
Dag(en) te gaan
-252
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Marieke Jeanette de Vries | Mijn naam is Marieke de Vries, ik ben langebaanschaatser en inline-skater en ik woon in Grootegast.   Al van ....

Mijn naam is Marieke de Vries, ik ben langebaanschaatser en inline-skater en ik woon in Grootegast.

 

Al van kleins af aan sport ik heel veel. Sporten vind ik het aller leukste om te doen. Naast het schaatsen en skeeleren heb ik ook veel andere soorten gedaan, zoals turnen, acro en shorttrack. Vanaf eind basisschool heb mijn focus volledig op het schaatsen en skeeleren gelegd.

 

Na de basisschool ben ik naar de Topsport Talentschool gegaan in Groningen. In de eerste jaren gecombineerd, met schaatsen bij iSkate en skeeleren bij Skateforce. Hier heb ik mij goed kunnen ontwikkelen en meerdere keren Nederlands kampioen geworden. Nu zit ik sinds aan paar jaar skeeler en schaats ik bij Gewest Fryslân in Heerenveen wat mij heel erg goed bevalt. Ik ben erg gegroeid op het gebied van mijn techniek, en heb goede prestaties gehaald. Zoals meerdere keren Nederlands kampioen en brons op het EK inline-skaten. Ook veel zelfverzekerder geworden.

 

De komende jaren hoop ik mij nog veel meer te kunnen ontwikkelen bij het Gewest Fryslân, waar ik erg op mijn plek zit. Ik hoop dit jaar mijn Havo eindexamen te halen en vanaf september een HBO te volgen in combinatie met topsport in Heerenveen. Mijn doelstelling is de absolute top te halen. Hier is eerste klas materiaal voor nodig, maar ook trainingskampen en buitenlandse wedstrijden rijden is erg belangrijk om er ervaring op te doen en te groeien.

 

Om dit te kunnen bekostigen heb ik ook uw hulp nodig! Topsport kost veel geld. Te denken valt aan custom schaatsen, racefiets, kleding, trainingskampen etc. Wilt u mij helpen mijn doelen te bereiken? Heel erg bedankt alvast!

Foto: Neeke Smit

Bedankt voor de support!
Marieke Jeanette de Vries

Help Marieke naar de top

7

Donateur(s)

€ 180

Gedoneerd

616

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Mijn naam is Marieke de Vries, ik ben langebaanschaatser en inline-skater en ik woon in Grootegast.   Al van kleins af aan sport ik heel veel. Spo ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Karl Weisz € 25   Veel succes 
Jaap Zigterman € 25   Succes Marieke. Het gaat je vast wel lukken.  
johan Stol € 40    
Klaas Groendijk € 50   Heel veel succes Marieke 😀😀👏👏👏 
Maartje Jongboom € 20   Heel veel succes Marieke!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!