Skip to main content

Anna Menke
Help mij met een gouden revalidatie naar Canada 2024!

Roeien
Anna Menke heeft in totaal
€ 150 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1439
  Anna Menke
  Amsterdam
  Noord-Holland
  4x Nederlands Kampioen, 4e op WK u19, 4x voormalig Wereldrecordhoudster op Concept 2 ergometer
  https://www.linkedin.com/in/annamenke/

Campagne statistieken

€ 150
6.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 150
Dag (en) verstreken
126
Dag(en) te gaan
-58
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Anna Menke | Hey! Ik ben Anna, 17 jaar, en ik roei al 4 jaar wedstrijden voor TeamNL op het hoogste niveau. Ik belandde eigenlijk per ongeluk....

Hey! Ik ben Anna, 17 jaar, en ik roei al 4 jaar wedstrijden voor TeamNL op het hoogste niveau. Ik belandde eigenlijk per ongeluk in het roeien, maar tegenwoordig staat alles in mijn leven in het teken van als maar beter worden, met uiteindelijk het doel om in 2028 een Olympische Gouden plak te halen.
Afgelopen jaar bracht het roeiavontuur me naar universiteit in Amerika, omdat ik hoopte me daar in een professionele setting te kunnen ontplooien als atleet, en op die manier fysiek de stap te kunnen maken die nodig is om me te meten aan de beste roeisters van Nederland en van de wereld. 

Helaas pakte dit niet zo uit als dat ik had gehoopt, en liep ik REDs (extreem zware overtraining die ook gevolgen heeft voor het normaal dagelijks functioneren) en meerdere blessures op, waaronder meerdere ribstressfracturen. Afgelopen 5 maanden heb ik bij mijn ouders in Groningen gewoond om daar met intensieve medische begeleiding te herstellen, en recentelijk heb ik de stap gemaakt om naar Amsterdam te verhuizen, met als doel dit jaar terug te komen boven mijn oude niveau en goud te halen op het WK junioren in augustus. 

Echter is de roeisport, inclusief de weg ernaartoe met alle binnenlandse en internationale wedstrijden een dure onderneming. Daarom wil ik via deze weg graag jullie financiële steun vragen, om mijn doelen dit jaar en in de toekomst te kunnen bereiken. Opgehaalde opbrengsten zullen hier naartoe gaan:

 • Eigen bijdrage EK u19, WK u19 en andere internationale toernooien
 • Verblijfskosten Amsterdam
 • Revalidatie en begeleiding sportarts & fysiotherapie
 • Begeleiding door sportpsycholoog
 • Begeleiding door voedingsdeskundige
 • Trainingsstages

Ik vind het ook altijd leuk om wat terug te doen voor mijn donateurs. Ik zal via mijn LinkedIn regelmatig updates delen over de voortgang, en wanneer er een leuk toernooi voor de deur staat (wellicht kunt u zelfs komen kijken!). Mocht u 100 euro of meer kunnen doneren en interesse hebben in een clinic/praatje/kaartjes voor wedstrijden/etc voor uw bedrijf/familie/vriendengroep, neemt u ook vooral contact op met mij via om samen te kijken wat er mogelijk is!

Alle steun is welkom, alvast enorm bedankt en ik kijk er naar uit om jullie op de hoogte te houden van het mooie jaar dat me te wachten staat!

Bedankt voor de support!
Anna Menke

Help mij met een gouden revalidatie naar Canada 2024!

1

Donateur(s)

€ 150

Gedoneerd

126

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | ROEIEN | NON-PROFIT


Hey! Ik ben Anna, 17 jaar, en ik roei al 4 jaar wedstrijden voor TeamNL op het hoogste niveau. Ik belandde eigenlijk per ongeluk in het roeien, maar t ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 150   Beste Anna, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! We wensen je veel succes met je sportcarrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!