Skip to main content

Ninthe Roosenbrand
Help mij naar het EK OCR 2024 in Italië

Overige sporten
Ninthe Roosenbrand heeft in totaal
€ 713 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1552
  Ninthe Roosenbrand
  Etten-Leur
  Noord-Brabant
  Eerste op het NK Survivalrun

Campagne statistieken

€ 713
47.53%
Donateur(s)
19
Gedoneerd
€ 713
Dag (en) verstreken
43
Dag(en) te gaan
25
Doelbedrag
€ 1500

Crowdfunding Campagne voor Ninthe Roosenbrand | Ik ben Ninthe Roosenbrand, 17 jaar oud en ik doe aan Survivalrun, OCR en turnen. Ook ben ik eerstejaars student aan het ....

Ik ben Ninthe Roosenbrand, 17 jaar oud en ik doe aan Survivalrun, OCR en turnen. Ook ben ik eerstejaars student aan het CIOS Zuidwest Nederland. Ik werk hard en met veel passie om mijn doelen te bereiken.

Ik train sinds 2 jaar bij survivalrungroep Teteringen met veel plezier. Het eerste jaar heb ik vooral gewerkt aan mijn techniek en heb ik ervaring opgedaan door aan een paar wedstrijden mee te doen. Tijdens de laatste wedstrijd van vorig seizoen, kwam ik er achter dat ik er eigenlijk best goed in ben. Tijdens deze wedstrijd ben ik eerste geworden. Dit beloofde veel goeds voor het volgende seizoen. Ik kon deze lijn doorzetten en heb tot nu toe al mijn wedstrijden gewonnen, die ik dit seizoen heb meegedaan. Mijn hoogtepunt was het NK Survivalrun in Nieuwehorne waar ik eerste ben geworden in de leeftijdscategorie JSR15-17. Ook sta ik eerste in het eindklassement bij de JSR15-17 en ben ik niet meer in te halen.

Een paar maanden geleden hoorde ik over OCR (Obstacle Course Racing), dit leek mij ook erg leuk. Ik heb me toen ingeschreven bij de NLOSF (de Nederlandse Obstakel Sport Federatie). OCR lijkt erg veel op Survivalrun, maar bij OCR kun je je ook kwalificeren voor het EK en het WK. Zowel Survivalrun als Obstacle Course Racing vergen een goede Core stabiliteit, kracht, snelheid, lenigheid en uithoudingsvermogen. Turnen is hierbij een goede basis gebleken.

Tot nu toe heb ik ook al aan 2 OCR kwalificatiewedstrijden voor de short course meegedaan. Tot mijn verbazing werd ik bij deze 2 wedstrijden allebei eerste. Hierdoor plaatste ik me gelijk voor het EK OCR dat gehouden wordt in Italië in Juni 2024.

Voor mijn deelname aan het EK ben ik op zoek naar sponsors. De kosten voor deelname zijn hoog, denk ook aan de reis -en verblijfskosten. Dit moeten we zelf bekostigen.

Vind jij het leuk om mijn droom met een kleine bijdrage te verwezenlijken, dan kan dat nu. Alvast heel erg bedankt voor alle support.

Sportieve groet,

Ninthe Roosenbrand

Bedankt voor de support!
Ninthe Roosenbrand

Help mij naar het EK OCR 2024 in Italië

19

Donateur(s)

€ 713

Gedoneerd

43

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | OVERIGE SPORTEN | NON-PROFIT


Ik ben Ninthe Roosenbrand, 17 jaar oud en ik doe aan Survivalrun, OCR en turnen. Ook ben ik eerstejaars student aan het CIOS Zuidwest Nederland. Ik we ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Mark en Nancy € 50   Heel veel plezier en succes Ninthe! 
Cinthy Meulblok € 100   Heel veel succes Ninthe 
Denise huijbregts € 25   Zet hem op kanjer, dat je droom uit mag komen!! 
Pons Academie € 100    
Anonieme donateur € 50    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!