Skip to main content

Lisa Klem
Help mij naar het Wereldkampioenschap in Bern

Boulderen
Lisa Klem heeft in totaal
€ 1505 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1108
  Lisa Klem
  Den Haag
  Zuid-Holland
  20ste EK, 3de Dockmaster 2023, Een grote internationale wedstrijd in Utrecht, waarin 2 Olympiërs mee deden en de nummer 2 en 3 van afgelopen WK en een oud WK winaar, 2de EYC

Campagne statistieken

€ 1505
60.20%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 1505
Dag (en) verstreken
412
Dag(en) te gaan
-304
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lisa Klem | Hoi, ik ben Lisa Klem, 18 jaar oud en boulder sinds mijn 10de. Vijf jaar geleden kwam ik in het Nederlands Team. Ik vind bouldere....

Hoi, ik ben Lisa Klem, 18 jaar oud en boulder sinds mijn 10de. Vijf jaar geleden kwam ik in het Nederlands Team. Ik vind boulderen het allerleukste wat er is: het is een combinatie van fysiek en mentaal. Een boulder is namelijk eigenlijk een soort puzzel, je moet eerst uitvinden hoe het werkt en daarna ook nog eens kunnen uitvoeren. 

Afgelopen jaar haalde ik de halve finale bij het EK in München en werd ik bij een internationale wedstrijd in Utrecht derde - net achter de nummer 3 van het afgelopen WK en bóven de nummer 2 van toen. Ook dit jaar is goed begonnen: bij de eerste Europa Cup van het seizoen in Chambery haalde ik de finale. Daarmee heb ik me geplaatst voor het Wereldjeugdkampioenschap in Korea en het WK in Bern. Ben je benieuwd hoe de rest van mijn wedstrijdseizoen gaat, dan kun je me volgen op instagram via @klemlisa.

Ik zit in het laatste jaar van de jeugd, maar doe ook al mee met seniorenwedstrijden. Daarom heb ik heel veel wedstrijden dit seizoen. Komend jaar ga ik mijn uiterste best doen om een medaille te halen op het WJK en ik wil de halve finale halen bij een World Cup. Op de lange termijn wil ik heel graag meedoen aan de Olympische spelen, die van 2028 in Los Angeles. Ik train zo'n 30 uur per week om mijn doelen te behalen.

Jammer genoeg wordt klimmen nog niet erkend als hoofdsport door de NOC-NSF, waardoor we als atleten een deel van de wedstrijden zelf moeten betalen. Zeker voor de wedstrijden verder weg, zoals het WJK in Korea, is financiële support heel belangrijk. Het lijkt me fantastisch als je mij kan helpen deze sportdroom werkelijkheid te maken.

Voor vragen kun je me altijd mailen;

Groet Lisa

Bedankt voor de support!
Lisa Klem

Help mij naar het Wereldkampioenschap in Bern

2

Donateur(s)

€ 1505

Gedoneerd

412

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | BOULDEREN | NON-PROFIT


Hoi, ik ben Lisa Klem, 18 jaar oud en boulder sinds mijn 10de. Vijf jaar geleden kwam ik in het Nederlands Team. Ik vind boulderen het allerleukste wa ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Jeroen € 5   Succes! 
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!