Skip to main content
Standaard Avatar

Mike Krabbenborg
Help Mike Krabbenborg om alles uit het baanwielrennen te halen!

Talentboek Wielersport
 • Talent Profiel
  ID : 1128
  Mike Krabbenborg
  Arnhem
  Gelderland
  NK sprint, NK keirin
  https://mikekrabbenborg.nl/

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

147

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | WIELRENNEN - BAAN | NON-PROFIT


Over mij Mijn naam is Mike Krabbenborg, 19 jaar oud, woonachtig in Arnhem maar geboren en getogen in Groenlo in de Achterhoek. Ik woon op dit moment op Papendal aangezien ik hier voor mijn carriere als baanwielrenner aan het trainen ben. Ik ben op mijn 14e begonnen met wegwielrennen bij de Wielervereniging de Stofwolk in Eibergen. Daar heb ik ongeveer vier jaar wedstrijden gereden op de weg. Hierbij viel het de verschillende trainers al snel op dat mijn specialiteit op het gebied van de sprin Lees het hele verhaal

Over mij

Mijn naam is Mike Krabbenborg, 19 jaar oud, woonachtig in Arnhem maar geboren en getogen in Groenlo in de Achterhoek. Ik woon op dit moment op Papendal aangezien ik hier voor mijn carriere als baanwielrenner aan het trainen ben.

Ik ben op mijn 14e begonnen met wegwielrennen bij de Wielervereniging de Stofwolk in Eibergen. Daar heb ik ongeveer vier jaar wedstrijden gereden op de weg. Hierbij viel het de verschillende trainers al snel op dat mijn specialiteit op het gebied van de sprint lag. Daarbij had ik zelf ook meer plezier in de zogeheten criteriums dan de klassiekers en gingen mij deze beter af. Hierom werd mij dan ook eens geadviseerd om eens een uitstapje te maken naar het baanwielrennen. Er ligt echter helaas geen wielerbaan om iedere hoek en was de dichtstbijzijnde wielerbaan in Apeldoorn toch een stukje verder van huis dan de Stofwolk in Eibergen.

Daarom heb ik na het afronden van mijn middelbare school gekozen voor een opleiding in Apeldoorn zodat ik dit goed kon combineren met het baanwielrennen in Apeldoorn. En zo begon ik iedere maandag- en donderdagavond na school aan baantrainingen in het Omnisport in Apeldoorn. Hierbij heb ik het eerste jaar meegedaan aan het NK junioren waarbij ik op zowel de sprint als de keirin een eerste plaats behaalde. Een beter begin van mijn baancarrière kon ik me op dat moment niet wensen.

Ik hoopte toen dat dit een begin zou zijn van eventuele verdere successen. Hierom ben ik op dit moment (mede naar aanleiding van het NK junioren) aangesloten bij de Nederlandse selectie U23. Binnen deze selectie hoop ik samen met mijn trainers en andere renners samen te werken aan mooie successen en mezelf te kunnen ontwikkelen binnen de wielersport.

Helaas word niet alles bekostigd door de bond, daarom word het moeilijk om er van rond te komen. vandaar mijn zoektocht naar sponsoren.

Wilt u mij misschien helpen om alles uit het baanwielrennen te halen??

 • Geen donaties ontvangen
  Doneer als eerste voor deze campagne
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen