Skip to main content

Minke Toonen
Help Minke Toonen naar haar eerste ITF tennis titel in 2024

Tennis
Minke Toonen heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 700
  Minke Toonen
  Boxtel
  Noord-Brabant
  Halve finale Nationaal Ranking Toernooi* Dames, 1e prijs Nationaal Junioren Ranking Toernooi U14 zilver, 2e prijs Nationaal Junioren Ranking Toernooi U14 zilver

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
184
Dag(en) te gaan
-57
Doelbedrag
€ 10000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Minke Toonen | Hoi, ik ben Minke en ik ben 14 jaar en woon in Boxtel. Roger Federer zei ooit: Je komt er niet zonder hard te werken. Dus oma....

Hoi, ik ben Minke en ik ben 14 jaar en woon in Boxtel.

Roger Federer zei ooit: Je komt er niet zonder hard te werken. Dus omarm dat maar. Je moet uren blijven investeren want er is altijd wel iets wat nog beter kan. 

En zo zie ik het ook. Ik hoef niet nu de beste te zijn maar ik werk wel hard om ooit de beste te worden. En ik wil mezelf elke dag verbeteren. 

Dat kan alleen maar door trainingsuren te maken en die kwalitatief goed in te vullen. Door wedstrijden te spelen waarbij mijn trainer mee kan en die te analyseren en mezelf weer te verbeteren. 

De afgelopen jaren zijn alleen door omstandigheden thuis niet makkelijk geweest waardoor ik minder heb kunnen trainen dan ik zou willen. Daarom ben ik deze crowdfunding gestart. Alle hulp die ik kan krijgen bij het realiseren van mijn droom is welkom!

Komend jaar wil ik graag de top75 bereiken bij de dames in NL, in de top 5 komen bij meisjes onder de 16 en mijn eerste ITF titel winnen. 

Ik heb ondanks dat ik afgelopen jaar maar 2 of 3 x per week heb kunnen trainen nog altijd mijn beloftestatus van het NOC*NSF (top 15 NL) weten te behouden op basis van mijn prestaties, dus met meer trainingsuren is er nog veel ruimte voor groei. 

Als ik niet tennis ga ik naar school. Ik zit op de topsportschool in Eindhoven. Of ik ben in de sportschool om aan mijn fysieke fitheid te werken. En ik bezorg daarnaast folders om zelf een bijdrage bij elkaar te sparen om naar toernooien te gaan. Zo heb ik afgelopen periode 330 euro gespaard om naar een toernooi in Mallorca te reizen. Verder hou ik heel erg van bakken en honden. 

Als ik de top kan bereiken en daar veel prijzengeld zou winnen wil ik iets doen voor de dieren en voor de wereld zoals dat er veel te veel plastic is en dieren daar last van hebben of zelfs dood door gaan en ik zou willen dat elk meisje op de wereld de kans krijgt om te doen waar ze van houdt. 

groetjes Minke

Bedankt voor de support!
Minke Toonen

Help Minke Toonen naar haar eerste ITF tennis titel in 2024

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

184

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Hoi, ik ben Minke en ik ben 14 jaar en woon in Boxtel. Roger Federer zei ooit: Je komt er niet zonder hard te werken. Dus omarm dat maar. Je moet ure ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!