Skip to main content

Chelsea Verhaegh
Help Nederlandse ijsdansers Chelsea en Sherim naar zomerkamp in Torino!

Schaatsen - Kunstrijden
Chelsea Verhaegh heeft in totaal
€ 3491 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 759
  Chelsea Verhaegh
  Nijmegen
  Gelderland
  Deelname WK 2021 Stockholm, Zweden, Nederlands kampioen 2020, 2021, 2023, Deelname WK 2023 Saitama, Japan

Campagne statistieken

€ 657
4.38%
Donateur(s)
11
Gedoneerd
€ 657
Dag (en) verstreken
430
Dag(en) te gaan
-309
Doelbedrag
€ 15000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Chelsea Verhaegh | Beste vrienden, familie en supporters, We hebben dit seizoen 2022-2023 geweldig mogen afsluiten met het WK in Saitama, Ja....

Beste vrienden, familie en supporters,

We hebben dit seizoen 2022-2023 geweldig mogen afsluiten met het WK in Saitama, Japan. Dit was echt een grote droom die uitkwam! Ontzettend bedankt voor de support die we dit seizoen hebben ontvangen. <3

We staan nu aan het begin van een nieuw seizoen. Helaas wel met wat extra financiële stress, want we weten nog niet zo goed hoe we dit seizoen kunnen gaan financieren, het geld is al best wel opgeraakt.

Het begin van het seizoen staat in het teken van nieuwe kuren maken en hard werken aan de basis. Een van de dingen waar wij graag ons seizoen straks mee willen starten is een zomerkamp in Turijn, Italië (Juli-Augustus). Dit kamp van zes weken zal georganiseerd worden door onze coach samen met andere top coaches en top paren. Dit zomerkamp zal helaas wel weer prijzig zijn. Denk aan zo’n 400 eur per persoon per week + accommodatie + reis ernaartoe + privélessen (ca. 80 eur per uur) + eten. Wij hopen hier heel erg bij te zijn, we kijken er enorm naar uit en dit zal ons de nodige nieuwe impuls geven om onszelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast hopen wij, om wanneer het in Nederland weer lastig voor ons wordt om te trainen, om dan weer naar onze 2e thuisbasis in Helsinki te kunnen gaan, wat helaas ook nog steeds veel kost. We zouden het enorm zonde vinden om onze passie op te geven vanwege geldtekorten.
Maar waar een wil is is een weg! Wij willen dolgraag NL blijven representeren op het hoogste internationale niveau <3 :) ;)

Helpt u ons om onze passie te blijven volgen zodat we het Nederlandse ijsdansen kunnen blijven vertegenwoordigen? Met een bijdrage, klein of groot zullen er meer deuren voor ons open gaan om te groeien en onze dromen waar te maken. Alvast zeer bedankt voor welke bijdrage dan ook!

P.s. In de Youtube video bijgevoegd zijn wij als 3e paar van de eerste groep ;)

Bedankt voor de support!
Chelsea Verhaegh

Help Nederlandse ijsdansers Chelsea en Sherim naar zomerkamp in Torino!

11

Donateur(s)

€ 657

Gedoneerd

430

Dag (en) verstreken

€ 15000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Beste vrienden, familie en supporters, We hebben dit seizoen 2022-2023 geweldig mogen afsluiten met het WK in Saitama, Japan. Dit was echt een grote ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 100    
Martijn Spithoven € 10    
Anonieme donateur € 50    
Alex Janssens € 15   Succes in het nieuwe schaatsseizoen! 
Raymundo € 20   Heel veel succes!! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.