Skip to main content
Standaard Avatar

Rens Van de Waterlaat
Help Rens van de Waterlaat zijn paralympische droom waar te maken!

 • Talent Profiel
  ID : 783
  Rens Van de Waterlaat
  Beekbergen
  Gelderland
  4e geworden op de 100 meter op het ek in polen 2021

38

Donateur(s)

€ 3643

Gedoneerd

874

Dag (en) verstreken

€ 3643

Doelbedrag
100% Gefinancieerd

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Beste lezer, Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Rens van de Waterlaat, 21 jaar en momenteel ben ik naast mijn 3e jaars studie bij Cios Arnhem sinds 4 jaar ook topsporter bij de atletiekunie op Papendal. Mijn sport is Wheelen, dit is een Paralympische sport die beoefend wordt in een speciale race-rolstoel de zogenaamde wheeler. Met deze wheeler wordt over verschillende afstanden gereden over de atletiekbaan en op de weg. In mijn geval zijn dit de 100 tot 1500 meter, maar we focuss Lees het hele verhaal

Beste lezer,

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Rens van de Waterlaat, 21 jaar en momenteel ben ik naast mijn 3e jaars studie bij Cios Arnhem sinds 4 jaar ook topsporter bij de atletiekunie op Papendal. Mijn sport is Wheelen, dit is een Paralympische sport die beoefend wordt in een speciale race-rolstoel de zogenaamde wheeler. Met deze wheeler wordt over verschillende afstanden gereden over de atletiekbaan en op de weg.

In mijn geval zijn dit de 100 tot 1500 meter, maar we focussen nu vooral op de 100 en de 400 meter omdat dit momenteel mijn sterkste punten zijn. Sinds 2019 ben ik wereldrecordhouder op de 200m in 25.59 Seconden bij de jeugd. Momenteel train ik 5 dagen per week op Papendal sommige dagen 2 keer sommige dagen 1 keer onder begeleiding van de bondscoach. Een keer per week krachttraining.

Buiten trainingen om gaan wij ook op trainingskamp 3 keer per jaar twee weken. Verder zijn er in binnen en buitenland de nodige wedstrijden waar je je kunt kwalificeren voor de grote toernooien. Onder andere Zwitserland met een van de snelste atletiek banen ter wereld.

De afgelopen 2 jaar zijn er flinke stappen gezet in mijn vooruitgang en momenteel ben ik op een punt gekomen waar mijn materiaal de progressie tegen houdt. Mijn stoel heb ik een aantal keren moeten laten lassen omdat mijn armen sterker worden dan mijn stoel.

Doordat ik naast mijn studietoelage geen verdere inkomsten heb voel ik mij genoodzaakt om voor mijn verdere ontwikkeling in de sport een beroep te gaan doen op sponsoring. Daarom wil ik u vragen of u mij kunt ondersteunen in het behalen van mijn doelen met uiteindelijk de paralympische spelen.

Momenteel is er dringend behoefte aan een nieuwe wheeler afgestemd op mijn kracht/bouw, een dichte wiel set en een flightcase (kist voor de racerolstoel voor in het vliegtuig) voor de wheeler en budget voor de trainingskampen, kleding en materiaal. 

Hiervoor heb ik jullie hulp nodig wordt u deze geweldige persoon die mij helpt dit waar te maken?!

Contact:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Els Van der Touw € 759 € 762 iDEAL via Mollie
  Wim Lobeek € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Roofing Service Nederland BV Brummen € 250 € 250 iDEAL via Mollie
  Free-wheel Arjan Mombarg € 200 € 203 iDEAL via Mollie
  Evelien Hendriks € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!