Skip to main content

Rens Van de Waterlaat
Help Rens van de Waterlaat zijn paralympische droom waar te maken!

Atletiek
Rens Van de Waterlaat heeft in totaal
€ 4703 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 783
  Rens Van de Waterlaat
  Beekbergen
  Gelderland
  4e geworden op de 100 meter op het ek in polen 2021

Campagne statistieken

€ 3643
100.00%
Donateur(s)
38
Gedoneerd
€ 3643
Dag (en) verstreken
773
Dag(en) te gaan
-734
Doelbedrag
€ 3643
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Rens Van de Waterlaat | Beste lezer, Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Rens van de Waterlaat, 21 jaar en momenteel ben ik naa....

Beste lezer,

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Rens van de Waterlaat, 21 jaar en momenteel ben ik naast mijn 3e jaars studie bij Cios Arnhem sinds 4 jaar ook topsporter bij de atletiekunie op Papendal. Mijn sport is Wheelen, dit is een Paralympische sport die beoefend wordt in een speciale race-rolstoel de zogenaamde wheeler. Met deze wheeler wordt over verschillende afstanden gereden over de atletiekbaan en op de weg.

In mijn geval zijn dit de 100 tot 1500 meter, maar we focussen nu vooral op de 100 en de 400 meter omdat dit momenteel mijn sterkste punten zijn. Sinds 2019 ben ik wereldrecordhouder op de 200m in 25.59 Seconden bij de jeugd. Momenteel train ik 5 dagen per week op Papendal sommige dagen 2 keer sommige dagen 1 keer onder begeleiding van de bondscoach. Een keer per week krachttraining.

Buiten trainingen om gaan wij ook op trainingskamp 3 keer per jaar twee weken. Verder zijn er in binnen en buitenland de nodige wedstrijden waar je je kunt kwalificeren voor de grote toernooien. Onder andere Zwitserland met een van de snelste atletiek banen ter wereld.

De afgelopen 2 jaar zijn er flinke stappen gezet in mijn vooruitgang en momenteel ben ik op een punt gekomen waar mijn materiaal de progressie tegen houdt. Mijn stoel heb ik een aantal keren moeten laten lassen omdat mijn armen sterker worden dan mijn stoel.

Doordat ik naast mijn studietoelage geen verdere inkomsten heb voel ik mij genoodzaakt om voor mijn verdere ontwikkeling in de sport een beroep te gaan doen op sponsoring. Daarom wil ik u vragen of u mij kunt ondersteunen in het behalen van mijn doelen met uiteindelijk de paralympische spelen.

Momenteel is er dringend behoefte aan een nieuwe wheeler afgestemd op mijn kracht/bouw, een dichte wiel set en een flightcase (kist voor de racerolstoel voor in het vliegtuig) voor de wheeler en budget voor de trainingskampen, kleding en materiaal. 

Hiervoor heb ik jullie hulp nodig wordt u deze geweldige persoon die mij helpt dit waar te maken?!

Contact:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Rens Van de Waterlaat

Help Rens van de Waterlaat zijn paralympische droom waar te maken!

38

Donateur(s)

€ 3643

Gedoneerd

773

Dag (en) verstreken

€ 3643

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Beste lezer, Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Rens van de Waterlaat, 21 jaar en momenteel ben ik naast mijn 3e jaars studie bij Cios ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Els Van der Touw € 759   Heel veel succes Rens  
Wim Lobeek € 10    
Roofing Service Nederland BV Brummen € 250   Zet uhm op! 
Free-wheel Arjan Mombarg € 200   Succes Rens!!!  
Evelien Hendriks € 20    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!