Skip to main content

Sam van den Berg
Help Sam naar het EJK in Napels, Italïe

Schermen - Floret
Sam van den Berg heeft in totaal
€ 770 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1424
  Sam van den Berg
  Westervoort
  Gelderland
  3e NJK 2022-2023 (cadetten), 3e NJK 2020-2021 (pupillen), Dit seizoen op ECC (Europese Cadetten Circuit) 2x T64 en 5e met het Equipe (op deze toernooien komen alleen de beste van de diverse landen bijeen inclusief Amerikanen. Zeer sterk deelnemersveld, 4e op de Nederlandse Ranglijst

Campagne statistieken

€ 770
30.80%
Donateur(s)
25
Gedoneerd
€ 770
Dag (en) verstreken
160
Dag(en) te gaan
-119
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Sam van den Berg | Hoi allemaal, Ik ben Sam van den Berg, 16 jaar, Floretschermer (cadet, U17) en lid van Team NL. Voor de kwalificatie voo....

Hoi allemaal,

Ik ben Sam van den Berg, 16 jaar, Floretschermer (cadet, U17) en lid van Team NL.

Voor de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen 2024 in Napels neem ik deel aan wedstrijden in het Europees Cadetten Circuit. Naast deze wedstrijden in mijn eigen leeftijdscategorie scherm ik ook een aantal junioren wedstrijden waaronder een 2-tal Junior World Cups. 

Ik scherm momenteel bij twee schermverenigingen (Tréville in Amstelveen en Lancelot in Arnhem) en daarnaast bij de nationale training voor de schermselectie in Amsterdam. Ook neem ik deel aan trainingsstages van het Floret Begeleidingsteam. Verder heb ik 2 tot 3 keer per week mijn privétrainingen bij oud bondscoach Arvid Oostveen. Naast al deze schermtrainingen ga ik nog 1x per week naar een personal trainer, Marcel Gierman en ben ik regelmatig op de padelbaan te vinden. Alles om fit te blijven tijdens mijn seizoen!

Naast mijn schermloopbaan doe ik dit schooljaar examen en ben ik voor volgend jaar toegelaten op de Young Talent Academy. Een MBO- opleiding speciaal voor topsporters.

Naast al het sporten en school ben ik in de weekenden die ik thuis ben en geen wedstrijden heb ook nog aan het werk in de horeca om een klein beetje bij te verdienen. Dit is helaas lang niet voldoende om echt bij te kunnen dragen aan het bekostigen van mijn seizoen.

De selectietoernooien in Europa zijn kostbaar door de vliegtickets, verblijfskosten, inschrijfkosten en de kosten van de coach. Schermmateriaal is kostbaar en moet regelmatig vervangen worden. Daarnaast heb ik kosten voor mijn trainingen, privélessen en personal trainingen. Ook brengen mijn ouders mij meerdere keren per week met de auto van Westervoort naar Amsterdam/Amstelveen.

Een schermseizoen als topsporter kost ongeveer €10.000,- en de schermsport kent helaas geen financiële ondersteuning van talenten en topsporters.

Tot nu toe wordt alles gefinancierd door mijn ouders en oma, maar donaties zijn nodig om een vol schermjaar te kunnen schermen en te blijven ontwikkelen.

Mijn prestaties op de schermloper zijn te volgen op mijn Instagram Sam_fencing!

Wil jij mij helpen het EJK 2024 te bereiken? 

Update 17/01/2024: Ik ben geselecteerd voor het EJK in Napels!!!

21 t/m 26 februari zal ik in Napels zijn. De 23ste scherm ik individueel en de 25ste met het equipe. 

Met jullie donaties zal ik o.a. mijn extra trainingen en een gedeelte van de reis naar Napels betalen. 

Met sportieve groet,

Sam van den Berg

 
Bedankt voor de support!
Sam van den Berg

Help Sam naar het EJK in Napels, Italïe

25

Donateur(s)

€ 770

Gedoneerd

160

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHERMEN - FLORET | NON-PROFIT


Hoi allemaal, Ik ben Sam van den Berg, 16 jaar, Floretschermer (cadet, U17) en lid van Team NL. Voor de kwalificatie voor de Europese Kampioenschapp ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Annemieke Hendriks € 20   Super knap Sam! Zet 'm op.  
Houkes, Capelle aan den IJssel € 25   Hup Sam! You got this 💪 
G € 100   Succes Sam 
Gerrit en Roos € 50   Succes  
Opa Frans € 25   Veel succes in Napels  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!