Skip to main content

Renée Amber Kiara
Help team Renée Amber Kiara naar het WK Acrogym 2022 in Baku; Azerbeidzjan

Gymnastiek- Acrogym
Renée Amber Kiara heeft in totaal
€ 4553 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 637
  Renée Amber Kiara
  Hamingen, Zwolle, Vaassen
  Gymnastiek
  Overijssel
  Gekwalificeerd voor WK Acrogym 2022 in Baku; Azerbeidzjan

Campagne statistieken

€ 4553
53.56%
Donateur(s)
58
Gedoneerd
€ 4553
Dag (en) verstreken
914
Dag(en) te gaan
-844
Doelbedrag
€ 8500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Renée Amber Kiara | Wij zijn Renée Amber en Kiara en zijn sinds september 2021 een team in de acrogym. Wij komen uit voor junioren 2 bij de....

Wij zijn Renée Amber en Kiara en zijn sinds september 2021 een team in de acrogym. Wij komen uit voor junioren 2 bij de vereniging Sportacrobatiek Zwolle.
Op 28 november jl. hebben wij ons mogen kwalificeren voor het WK acrogym in Baku! Super gaaf!!

Na de kwalificaties zijn we hard verder aan het trainen en hopen eind februari af te reizen naar Azerbeidzjan. Helaas wordt acrogym niet financieel ondersteund door de KNGU en NOC*NSF. Hierdoor zijn wij genoodzaakt ons ook bezig te houden met sponsoring. Dit vinden we erg jammer, want we focussen ons liever op onze trainingen en school! Daarom hopen wij ons streefbedrag snel te halen.

In acrogym gaan veel trainingsuren zitten. Elke week zijn wij ruim 20 uren aan het trainen. Dit kunnen wij gelukkig goed combineren omdat wij ook 's ochtends trainen. Renée is 12 jaar oud en volgt haar middelbare school op het CSE in Zwolle. Dit is een topsportschool, de ochtendtrainingen worden ook vanuit deze school gegeven. Amber en Kiara zijn beiden 18 jaar en zitten op het vervolgonderwijs. Door de samenwerking van hun scholen met het CSE, en de topsport status die zij op hun school hebben gekregen, kunnen ze gelukkig veel vrijstelling van school krijgen om te trainen.

Helpen jullie mee onze droom uit te laten komen?

Bedankt voor de support!
Renée Amber Kiara

Help team Renée Amber Kiara naar het WK Acrogym 2022 in Baku; Azerbeidzjan

58

Donateur(s)

€ 4553

Gedoneerd

914

Dag (en) verstreken

€ 8500

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK- ACROGYM | NON-PROFIT


Wij zijn Renée Amber en Kiara en zijn sinds september 2021 een team in de acrogym. Wij komen uit voor junioren 2 bij de vereniging Sportacrobatiek Zw ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar