Skip to main content
Standaard Avatar

Thalissa Wijkstra
Help Thalissa naar het WK in Bulgarije november 2022

 • Talent Profiel
  ID : 615
  Thalissa Wijkstra
  Alkmaar
  Noord-Holland
  Europees Kampioen individueel 2024, Vice World Champion 2022 individueel, Derde synchroon jeugd WK Bulgarije en Engeland, Tweede jeugd EK synchroon Italië, Viervoudig Nederlands Kampioen, sporttalent 2019, 14e individueel en 4e synchroon bij het Jeugd WK 2019 in Tokyo, 14e individueel en 4e synchroon bij het Jeugd WK 2021 in Azerbeidzjan, Goud op de Dutch Trampoline Open, Goud David Ward Huntcup, Goud Scalabiscup Portugal

18

Donateur(s)

€ 2835

Gedoneerd

740

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag
81% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Sinds 5 jaar train ik bij Triffis Alkmaar , elk jaar ben ik Nederlands Kampioen geworden en ben ik bij de Nederlandse top gaan horen. Mijn trainer noemt mij een van de grote talenten van Nederland.  Toen ik 7 was werd ik gescout en gevraagd voor de regio selectie, we woonden toen nog in Aalsmeer waar ik begon bij Omnia. De trainers wisten niet wat ze zagen , mijn spierspanning en kracht bleken heel bijzonder op zo'n jonge leeftijd. Ik heb het in mij om heel ver te komen en Nederland te vertege Lees het hele verhaal

Sinds 5 jaar train ik bij Triffis Alkmaar , elk jaar ben ik Nederlands Kampioen geworden en ben ik bij de Nederlandse top gaan horen. Mijn trainer noemt mij een van de grote talenten van Nederland.

 Toen ik 7 was werd ik gescout en gevraagd voor de regio selectie, we woonden toen nog in Aalsmeer waar ik begon bij Omnia. De trainers wisten niet wat ze zagen , mijn spierspanning en kracht bleken heel bijzonder op zo'n jonge leeftijd. Ik heb het in mij om heel ver te komen en Nederland te vertegenwoordigen op grote toernooien. Ik spring een ontzettend hoge moeilijkheid voor mijn leeftijd met maar liefst 10 verschillende dubbele salto's.Aan het jeugd WK in Tokio (2019) en het jeugd WK in Azerbeidzjan (2021) heb ik al meegedaan. Ik ben daar bij allebei 14e (individueel) en 4e (synchroon) geworden van de wereld.

Op het EK in Italië (2022) werd ik tweede met synchroon. En bij de Dutch Trampoline Open won ik goud individueel, zilver met synchroon en team.

 De KNGU betaald helaas niet meer mee aan de trampoline sport, waardoor alle kosten voor eigen rekening komen.Dat is natuurlijk heel erg balen. Ik train nu zo'n 25 uur in de week en alleen de trainingskosten zijn al 240,08 per maand. Daarnaast komen er nog vele kosten bij zoals de kosten voor kleding reiskosten en natuurlijk wedstrijd kosten. Wat vooral voor internationale wedstrijden behoorlijk hoog is.

 Toch is dat nodig om me te blijven ontwikkelen en mijn dromen waar te maken.

 Mijn doelen zijn nog veel EK"s en WK's te springen, wereldkampioen worden en natuurlijk het grootste doel: de Olympische spelen. Mijn sport is alles voor mij, ik kan niet zonder en doe er alles voor. Ik zit op de topsport loot school het Willem Blaeu , waardoor ik mijn sport optimaal kan combineren met mijn school.

 Ik hoop dat jullie mij willen steunen om mijn dromen waar te maken. Financieel is het ook nog eens extra lastig omdat mijn moeder er alleen voor staat. Toch steunt ze mij en gunt ze mij alles.

 Helpt u mij mee? Zodat ik mijn talent optimaal kan ontwikkelen.Ik zal zeker alles geven wat ik in mij heb.

 

Bedankt Voor De Support!

Thalissa Wijkstra

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Reach Out 2 en Carpe Diem € 2000 € 250 iDEAL via Mollie
  Farida Osman € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 20 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 5 € 1 iDEAL via Mollie
  Rudo Maasland € 65 € 68 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!