Skip to main content

Thao Luong
Help Thao Luong naar het EK schaken 2024 in Praag

Schaken
Thao Luong heeft in totaal
€ 969 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1603
  Thao Luong
  Eindhoven
  Noord-Brabant
  Nederlands Kampioen bij de Meisjes t/m 12 jaar, Beste U12 Meisje in het NK snelschaken voor de jeugd 2023, Beste U14 Meisje online, 1e plaats in de NK Snelschaken 2023 - Q groep

Campagne statistieken

€ 969
53.83%
Donateur(s)
35
Gedoneerd
€ 969
Dag (en) verstreken
17
Dag(en) te gaan
46
Doelbedrag
€ 1800

Crowdfunding Campagne voor Thao Luong | Hallo, mijn naam is Thao Luong. Samen met mijn ouders en mijn schildpad Tily woon ik in Eindhoven. Ik zit in groep 8 op De Trino....

Hallo, mijn naam is Thao Luong. Samen met mijn ouders en mijn schildpad Tily woon ik in Eindhoven. Ik zit in groep 8 op De Trinoom en ga volgend jaar naar het gymnasium op het Lorentz Casimir Lyceum.

Ik begon met schaken in 2019 bij de ESV, toen ik 7 was. Later speelde ik ook voor WLC. Ik vond het een fantastische sport! (nu nog steeds😊). Naast schaken speel ik ook viool.

Mijn eerste NK schaken was NK E (U10 meisjes) 2022. Daarna begon ik met meedoen aan belangrijke toernooien. Mijn droom is om een GM (grootmeester) te worden.

Het seizoen 2023-2024 is mijn meest succesvolle seizoen met 3 titels: het Beste U12 Meisje in het NK snelschaken voor de jeugd, het Beste U14 Meisje online, en Nederlands Kampioen bij de Meisjes t/m 12 jaar. Van die laatste titel heb ik het meest genoten, want daarmee kreeg ik een ticket voor de Europese Kampioenschappen in Praag van 21 augustus tot 1 september 2024! Daarnaast heb ik mij ook gekwalificeerd om in het team Nederland A te spelen in de online Nations League.

Toen ik als enige meisje bij de NK D Algemeen (U12 Open) 2023 speelde, droomde ik er al van om zo’n EK ticket te hebben. Ik hou van uitdagingen en van groot dromen.

Om goed te scoren bij het EK moet ik deelnemen aan veel toernooien (zoals het HSG Open in Hilversum, het ONJK in Velp, en het Sparkassen Chess Trophy in Dortmund) en veel trainen, wat veel geld kost. Deelname aan het EK en de bijbehorende kosten zijn ook hoog, daarom vraag ik u om geld te doneren. Ik ben erg blij met elke donatie. Daarmee helpt u mij heel erg.

Ik kan niet alleen goed schaken, maar ook schaakles geven kan ik goed! Ik geef schaakles op school voor klasgenoten en het schoolschaakteam (waar ik in zit) die gekwalificeerd is voor het NK schoolschaken 2024 voor basisscholen. Maar ik kan ook les geven aan kleine kinderen die interesse hebben in het spel en het willen leren.

Als u wilt dat uw kind (jonger dan 10 jaar) schaaklessen van mij krijgt, kunt u een bericht achterlaten op dit portaal.

De vijf mensen die het hoogste bedrag doneren, krijgen een uur gratis les voor hun kind (als het kind dat wil, natuurlijk😉).

Alvast bedankt voor jullie support!

Thao Luong

Bedankt voor de support!
Thao Luong

Help Thao Luong naar het EK schaken 2024 in Praag

35

Donateur(s)

€ 969

Gedoneerd

17

Dag (en) verstreken

€ 1800

Doelbedrag

DONATIE | SCHAKEN | NON-PROFIT


Hallo, mijn naam is Thao Luong. Samen met mijn ouders en mijn schildpad Tily woon ik in Eindhoven. Ik zit in groep 8 op De Trinoom en ga volgend jaar ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Babette Beenen € 10   Lieve Thao, Je kan heel erg goed schaken en bent een goede vriendin. Heel veel succes in Praag. Groetjes, Babette.  
Dylan & Melvin Roersma € 10   Enjoy en veel succes!!! 
Herman € 5   Zet 'm op! 
Lucia unicorn € 25   Lucia chuc Thao thi dau tot. Veel succes. 
Anonieme donateur € 37    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!