Skip to main content

Thijn Speksnijder
Help Thijn Speksnijder naar de paralympics

Skiën - Alpine
Thijn Speksnijder heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 786
  Thijn Speksnijder
  Beesd
  Gelderland
  Zilveren medaille op een Europacup
  https://www.thijnspeksnijder.com

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
833
Dag(en) te gaan
-620
Doelbedrag
€ 10000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Thijn Speksnijder | Mijn naam is Thijn Speksnijder, 21 jaar. Sinds mijn geboorte zit ik in een rolstoel (ik heb Spina Bifida). Dit weerhoudt ....

Mijn naam is Thijn Speksnijder, 21 jaar. Sinds mijn geboorte zit ik in een rolstoel (ik heb Spina Bifida). Dit weerhoudt mij er niet van om mijn doelen na te streven en mijn grootste doel is deel te nemen aan de Paralympische Spelen 2026 in Italië.

Mijn grote passie is zitskiën en ik heb daar heel veel voor over. Zo ben ik bijvoorbeeld afgelopen seizoen zo'n 14 weken in het buitenland geweest voor training en wedstrijden. Naast het skiën ga ik ook nog minimaal 3 keer per week naar de sportschool.

Inmiddels is mijn niveau enorm gevorderd en neem ik deel aan Europacups. Ik behoor dan ook tot de top van Nederlandse zitskiërs. Momenteel sta ik in de top 40 van de wereld.

Echter ondanks kortingen die ik bijvoorbeeld bij DAKA in Amersfoort krijg, kost deze sport mij enorm veel geld. Onder andere door de aanschaf van ski’s, skikleding, onderhoud, beschermingsmaterialen, de zitski, inschrijfgeld voor wedstrijden en niet in de laatste plaats de kosten voor de trainingsweken. Zoals hierboven aangegeven heb ik afgelopen seizoen 14 trainingsweken gehad. Een zo'n week kost al gauw meer dan duizend euro. 

Met behulp het Yvonne van Gennip fonds ben ik net als afgelopen seizoen weer een crowdfundings actie gestart. Het geld wat hiermee wordt opgehaald gaat 100% naar het behalen van mijn grootste doel. Meedoen aan de Paralympische Winterspelen in 2026. 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Thijn Speksnijder

Help Thijn Speksnijder naar de paralympics

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

833

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | SKIëN - ALPINE | NON-PROFIT


Mijn naam is Thijn Speksnijder, 21 jaar. Sinds mijn geboorte zit ik in een rolstoel (ik heb Spina Bifida). Dit weerhoudt mij er niet van om mijn doele ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!