Skip to main content

Thymen en Jessica
Help Thymen en Jessica een dansstap verder op het NK!

Dansen
Thymen en Jessica heeft in totaal
€ 460 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1355
  Thymen en Jessica
  Zwaag
  Noord-Holland
  3-voudig Nederlands Kampioen Standaard Junioren U16, Finalist World Open Standaard Junioren U16, Finalist Blackpool - All England Open

Campagne statistieken

€ 460
46.00%
Donateur(s)
6
Gedoneerd
€ 460
Dag (en) verstreken
41
Dag(en) te gaan
12
Doelbedrag
€ 1000

Crowdfunding Campagne voor Thymen en Jessica | Hallo Allemaal, Jessica en ik zijn een zeer ambitieus ballroom en latin danspaar met een gedeelde ambitie om er al....

Hallo Allemaal,

Jessica en ik zijn een zeer ambitieus ballroom en latin danspaar met een gedeelde ambitie om er alles aan te doen de wereldtop te behalen. 

We zijn al meervoudig Nederlands kampioen U16 en hebben Nederland ook al mogen vertegenwoordigen op het WK. Wij hopen dat er nog vele EK's en WK's mogen volgen.

Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Uren lang staan wij samen op de dansvloer, om beter en beter te worden, vele uren per week.

Dansen geeft ons dagelijks de energie om alle voorgenomen doelen te gaan behalen. Om onze successen verder uit te breiden hebben wij als jong danspaar ook veel lessen nodig om onze danskennis en techniek verder te ontwikkelen en uit te breiden. Als Nederlandse danser ben je zelf verantwoordelijk om dit te financieren.

Onze ambitie en doelen kosten jaarlijks enorm veel geld. Uiteraard, we zijn nog maar 15 jaar en onze ouders supporten ons waar ze kunnen, maar wij kunnen zeker ook uw extra hulp gebruiken.

Elke euro meer welke wij kunnen besteden aan het verbreden van onze danskennis, helpt ons een stap dichterbij om onze doelen te behalen en voor Nederland voor de allerhoogste podiumplaatsen te strijden.

Wij zijn BDdance Nederland en JD dresses heel erg dankbaar dat zij ons nu al ondersteunen in onze doelen. Bent u de volgende?  

Het Yvonne van Gennip Talent fonds maakt het voor ons mogelijk een financieel gecontroleerde crowdfunding op te zetten zodat u zeker weet dat de bijdrage die u geeft ook daadwerkelijk voor de ontwikkeling van ons talent wordt ingezet. 

Wij staan ook open voor andere vormen van sponsoring. Neemt u bij interesse contact met ons op.

Het NK staat gepland op 1 en 2 juni 2024, wie helpt ons nog beter worden?

Bedankt dat u in ons gelooft. Ons succes is hierdoor ook een beetje uw succes!

Met sportieve groeten,

Thymen en Jessica

Bedankt voor de support!
Thymen en Jessica

Help Thymen en Jessica een dansstap verder op het NK!

6

Donateur(s)

€ 460

Gedoneerd

41

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | DANSEN | NON-PROFIT


Hallo Allemaal, Jessica en ik zijn een zeer ambitieus ballroom en latin danspaar met een gedeelde ambitie om er alles aan te doen de wereldtop ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Beerepoot Automatisering B.V. € 300    
Marco € 40   Zet em op! 
Anonieme donateur € 10    
Jeffrey & Sigrid Franken € 50    
Sebastiaan € 10   Veel succes met deze mooie hobby/passie/sport! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!