Skip to main content

Tim Hanemaaijer
Help Tim naar de honkbal top!

Baseball
Tim Hanemaaijer heeft in totaal
€ 500 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1130
  Tim Hanemaaijer
  Haarlem
  Noord-Holland
  1e plaats NK LittleLeague 2022, 3e plaats EK honkbal 2022 met TeamNL U12, 2e plaats BaseballCulture 2022 toernooi, MVP (U12) BaseballCulture 2022
  https://instagram.com/tim_hanemaaijer

Campagne statistieken

€ 500
28.57%
Donateur(s)
4
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
441
Dag(en) te gaan
-381
Doelbedrag
€ 1750
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Tim Hanemaaijer | Wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn campagne te lezen! Mijn naam is Tim Hanemaaijer, 13 jaar, ik woon in Haarlem en ....

Wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn campagne te lezen! Mijn naam is Tim Hanemaaijer, 13 jaar, ik woon in Haarlem en honkbal is mijn passie. Mijn favoriete posities in het honkbal is pitcher, 1e en 3e honk, maar slaan is ook geweldig!

Hoe het allemaal begon

Op mijn 5e jaar ben ik begonnen bij Kinheim in Haarlem en daar met heel veel plezier gespeeld. Op mijn 11e in 2021 heb ik de overstap gemaakt naar de Amsterdam Pirates 1e klasse Pupillen team en in 2021 ben ik voor het eerst geselecteerd voor TeamNL U12. Het was een fantastische ervaring om op het Europees Kampioenschap in Mortsel, België te spelen. Later in 2021 ben ik geselecteerd voor de Baseball Academy Kennemerland Rabbits. (1 van de 4 honkbal academies van Nederland)

Mijn eerste jaar Kennemerland Rabbits (2022)

2022 was het eerste jaar dat ik vrijwel iedere dag ging trainen. In dit jaar ben ik weer geselecteerd voor TeamNL U12 voor het EK in Wenen en op dit toernooi hebben we een mooie 3e plaats bemachtigd door Italië te verslaan. Verder had ik vorig jaar veel hoogtepunten, o.a.

 • 3e Plaats EK honkbal TeamNL U12 (Wenen) 2022
 • 1e plaats NK LittleLeague 2022
 • 4e plaats EK LittleLeague (Moergestel) 2022
 • 2e plaats BaseballCulture toernooi (Rotterdam)
 • MVP (most valuable player) van het BaseballCulture toernooi (U12)

Wat gaat 2023 worden

Vanaf de herfst en winter 2022 ben ik al hard aan het trainen om sterker en sneller te worden en technisch te ontwikkelen. In 2023 gaan we met de Kennemerland Rabbits proberen landskampioen te worden. Verder is het doel mij zo goed mogelijk te ontwikkelen en te presteren op toernooien in binnen- en buitenland. Het eerste buitenlandse toernooi is deze maand in Tsjechië (Pony League).

Over niet al te lange tijd is mijn doel, goed genoeg te worden om geselecteerd te worden voor het Nationale team (Nederlands honkbal team U15). Mijn doel voor de langere termijn is om in Amerika College Baseball te gaan spelen en uiteindelijk op het hoogste niveau mijn sport uit te oefenen.

Kosten en donatie

Ik (en vooral mijn ouders😉) hebben inmiddels door dat topsport veel geld kost, de kosten bij honkbal zijn jaarlijks al snel € 2.000,- bestaande uit contributie, reizen naar toernooien buitenland, trainingskampen en materialen (knuppels, handschoenen, trainingsmaterialen).

Mijn ouders bekostigen nu veel, maar ik wil zelf ook een bijdrage leveren. Naast school heb ik een bijbaantje en wil met deze campagne geld ophalen.. Wil je mij een zetje in de goede richting geven? Ik ben heel erg blij met iedere donatie! Bedankt voor jullie support!

Sportieve honkbal groet,

Tim Hanemaaijer (Beloftestatus NOC*NSF)

 

#Talentboek #haarlem #023 #honkbal #baseball #nocnsf #beloftestatus #kennemerlandrabbits #kinheimhaarlem #amsterdampirates #knbsb #yvgtf #honkbalsleutelhanger

Bedankt voor de support!
Tim Hanemaaijer

Help Tim naar de honkbal top!

4

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

441

Dag (en) verstreken

€ 1750

Doelbedrag

DONATIE | BASEBALL | NON-PROFIT


Wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn campagne te lezen! Mijn naam is Tim Hanemaaijer, 13 jaar, ik woon in Haarlem en honkbal is mijn passie. Mij ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
CCM Smit € 160   Naar de top Tim 
Anonieme donateur € 80    
Francien van Heijst € 75   Je doet het super, Tim! 
Tom Hanemaaijer € 75   Heel veel succes Tim! 
Rita Smit € 100   Op naar de top. oma Rita 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!