Skip to main content
Standaard Avatar

Valentijn Roodenburg
Help Valentijn Roodenburg naar de tennistop!

 • Talent Profiel
  ID : 1135
  Valentijn Roodenburg
  Aalsmeer
  Noord-Holland
  1e van Nederland t/m 12 jaar

5

Donateur(s)

€ 10000

Gedoneerd

454

Dag (en) verstreken

€ 15000

Doelbedrag
66.67% Gefinancieerd

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Mijn naam is Valentijn Roodenburg en ik ben 11 jaar oud. Al vanaf mijn 4e verjaardag zit ik op tennis en betekent tennis echt alles voor mij! Ik train dit seizoen 5 dagen in de week, gemiddeld 3 uur per dag en mijn grote droom is dan ook om in de toekomst proftennisser te kunnen worden. Elke week mag ik 3 uur bij de Nederlandse tennisbond (KNLTB) op het Nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen trainen. Slechts 5 jongens en 5 meisjes van mijn geboortejaar (2012) uit heel Nederland zijn hiervo Lees het hele verhaal

Mijn naam is Valentijn Roodenburg en ik ben 11 jaar oud. Al vanaf mijn 4e verjaardag zit ik op tennis en betekent tennis echt alles voor mij! Ik train dit seizoen 5 dagen in de week, gemiddeld 3 uur per dag en mijn grote droom is dan ook om in de toekomst proftennisser te kunnen worden. Elke week mag ik 3 uur bij de Nederlandse tennisbond (KNLTB) op het Nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen trainen. Slechts 5 jongens en 5 meisjes van mijn geboortejaar (2012) uit heel Nederland zijn hiervoor geselecteerd.

Het is duidelijk dat je er met aanleg alleen niet komt. Ik zal elk seizoen zeer veel moeten trainen en ook in trainingsuren moeten uitbreiden. Deze uren zijn nodig om kans te kunnen maken om de absolute top te halen. Er is veel geld nodig om al deze uren te kunnen bekostigen en ik hoop dan ook dat u mij financieel zou willen steunen om voor komend seizoen, d.w.z. de periode van 1 oktober 2023 t/m 30 september 2024, weer een persoonlijk trainingsprogramma te kunnen krijgen en op hoog niveau te kunnen blijven trainen! Ook zal ik deelnemen aan internationale toernooien (zoals Tennis Europe toernooien) om voldoende tegenstand te krijgen en ervaring op te doen met de top van Europa.

Hartelijk dank voor uw support!

Groeten,

Valentijn Roodenburg

Instagram: Valentijn Roodenburg 🇳🇱 🎾 (@valentijnroodenburg) on Instagram

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 625 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 50 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 35 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 15 € 1 iDEAL via Mollie
  Karl Weisz € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!