Skip to main content

Xander Boes
Help Xander Boes dichter bij zijn droom te komen

Schermen - Floret
Xander Boes heeft in totaal
€ 380 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1073
  Xander Boes
  Purmerend
  Noord-Holland
  1ste op NJK floret 2022 (Categorie Benjamins), 1ste op NJK sabel 2022 (Categorie Benjamins), 9de op NJK Floret 2023 (Categorie Pupillen), 1ste op NJK Sabel 2023 (Categorie Pupillen)

Campagne statistieken

€ 50
2.50%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 50
Dag (en) verstreken
94
Dag(en) te gaan
89
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Xander Boes | Hallo, mijn naam is Xander Boes en ben 13 jaar. 4 jaar geleden ben ik via schermvereninging En Cavant in aanraking gekomen met....

Hallo, mijn naam is Xander Boes en ben 13 jaar.

4 jaar geleden ben ik via schermvereninging En Cavant in aanraking gekomen met het schermen. Sindsdien heeft het mij niet meer los gelaten, en is het mijn lust en leven. Inmiddels ben overgestapt naar schermvereniging SCA (Amsterdam) om meer trainingsuren te kunnen maken. Ik train op dit moment 4 dagen in de week en heb om de twee weken een toernooi in het weekend.

Mijn ambitie en droom is om ooit aan het EK, WK en zelfs de Olympische Spelen mee te doen.

Op dit moment sta ik in het tweede jaar van de Categorie Pupillen.

Om mij te kwalificeren voor de Europese Kampioenschappen moet ik deelnemen aan het Europees Cadetten Circuit (ECC). Dit zijn diverse toernooien in Europa verdeeld over het jaar waar er punten behaald dienen te worden voor de ranglijst. Aan een aantal van deze toernooien mag en ga ik dit jaar meedoen. Daarbij ga ik ook meedoen aan een aantal (internationale) schermkamp trainingen om mijn talent en ervaring te vergroten.

De schermsport in Nederland is helaas te klein en kent geen financiële ondersteuning voor talenten en topsporters, De kosten van het jaarlijkse kwalificatietraject, de trainingen, inschrijfgeld, reis/verblijfkosten en schermmateriaal kunnen dit schermjaar oplopen tot ongeveer € 7000,00.

Omdat ik en mijn ouders deze kosten niet alleen kunnen dragen ben ik deze crowdfunding gestart hier op het Talentboek. Uw donatie zal worden gebruikt voor de kosten die hiervoor/hierboven zijn genoemd. Daarmee kan ik dan deze mooie sport op het hoogste niveau blijven uitoefenen.

Ik hoop op jullie steun en alvast hartelijk dank voor uw donaties.

Vriendelijke groet, Xander.

Bedankt voor de support!
Xander Boes

Help Xander Boes dichter bij zijn droom te komen

1

Donateur(s)

€ 50

Gedoneerd

94

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHERMEN - FLORET | NON-PROFIT


Hallo, mijn naam is Xander Boes en ben 13 jaar. 4 jaar geleden ben ik via schermvereninging En Cavant in aanraking gekomen met het schermen. Sindsdie ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Hetty van Rooij € 50   Veel plezier en succes met je droom, laat het maar werkelijkheid worden. Dikke kus Oma van Rooij. 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!