Skip to main content

Anouk Könst
helpt u Anouk naar een top seizoen?

Schaatsen - Langebaan
Anouk Könst heeft in totaal
€ 2124 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 842
  Anouk Könst
  Langeraar
  Zuid-Holland
  NK allround P21, NK marathon P11, NK lange afstanden (3km) P15, NK teamsprint P2

Campagne statistieken

€ 1349
44.97%
Donateur(s)
16
Gedoneerd
€ 1349
Dag (en) verstreken
352
Dag(en) te gaan
-109
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Anouk Könst |   Hoi, Mijn naam is Anouk Konst, 17 jaar oud en fanatiek schaatster. Wat leuk dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! ....

 

Hoi, Mijn naam is Anouk Konst, 17 jaar oud en fanatiek schaatster. Wat leuk dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Als klein meisje kwam ik in aanraking met de schaatssport bij de lokale vereniging. Hier leerde ik schaatsen en ontdekte ik de kick van het schaatsen. Ik begon met wedstrijdjes en maakte progressie. 

In schaatsseizoen 2021-2022 heb ik mijn eerste jaar voor de baanselectie van Haarlem gedraaid waar ik ontzettend veel heb geleerd. De uitstap naar de baanselectie van Haarlem was dan ook een super gave stap welke ik met twee handen heb aangepakt. Ik train hier 7-8 keer per week om mij op alle vlakken te verbeteren.  Dit vraagt niet alleen veel tijd maar ook motivatie en discipline. Laat dit nou net goed zitten ;)  De afgelopen seizoenen heb ik hard getraind en zit ik op een mooie stijgende lijn welke ik graag wil doorzetten! Zo heb ik afgelopen winter weer mogen proeven aan verschillende Nederlands kampioenschappen : 

- NK allround (plaats 27) 

- NK lange afstanden ( plaats 10 )

- NK marathon (plaats 17)

Dit alles smaakt absoluut naar meer! 

Helaas zit aan het schaatsen een kostenplaatje, denk aan : contributie, abonnenten, materialen, trainingskampen, reiskosten, wedstrijden & onderhoud. Vandaar de vraag om uw bijdrage om mij een stapje dichter bij de Nederlandse top te helpen! Elk bedrag, groot of klein maakt u mij al heel erg blij mee! Uiteraard kan er bij grote bedragen een tegenprestatie geleverd worden ( denk aan ; schaatsclinic, kaartje, uitnodiging voor een wedstrijd etc.) 

Alvast bedankt! 

Anouk Könst  

Bedankt voor de support!
Anouk Könst

helpt u Anouk naar een top seizoen?

16

Donateur(s)

€ 1349

Gedoneerd

352

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


  Hoi, Mijn naam is Anouk Konst, 17 jaar oud en fanatiek schaatster. Wat leuk dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Als klein meisje kwam ik ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Hydraflower € 100    
Gerard van der Hoorn € 50   Succes Anouk! 
Sport in Haarlem € 100   Veel succes Anouk, houd het plezier en blijf je ontwikkelen, dan komt het resultaat wel. Namens de supporters van Sport in Haarlem. 
Anonieme donateur € 100    
Kees Alewijnse € 100   Ik heb wel wat met An(n)ouk. Succes.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!