Skip to main content

Rugbydames jong Oranje
Helpt u de rugby dames van jong oranje naar het WK 2029 ?

Rugby
Rugbydames jong Oranje heeft in totaal
€ 3377 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1065
  Rugbydames jong Oranje
  Amsterdam
  Rugby
  Zuid-Holland
  Wedstrijd gewonnen tegen het Engelse team Cobham
  https://rugby.nl/oranje/selecties/onder-18-meiden/

Campagne statistieken

€ 3377
16.89%
Donateur(s)
65
Gedoneerd
€ 3377
Dag (en) verstreken
479
Dag(en) te gaan
-427
Doelbedrag
€ 20000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Rugbydames jong Oranje | Helpt u de rugby dames van jong oranje naar het WK 2029? Sinds 2022 heeft Rugby Nederland een damesteam jong Oranje....

Helpt u de rugby dames van jong oranje naar het WK 2029?

Sinds 2022 heeft Rugby Nederland een damesteam jong Oranje U18. Met de oprichting van het team kunnen meiden op jonge leeftijd rugby op internationaal niveau spelen. Door professionele trainingen, voeding, S&C en internationale wedstrijden aan te bieden worden de dames klaargestoomd om mee te bouwen aan de doelstelling van Rugby Nederland – met de senioren dames naar het WK in 2029.

Onze eerste internationale test is aanstaande april, tijdens het prestigieuze Portugal Youth Rugby Festival in Lissabon. Om de selectie naar Portugal te sturen is een flink bedrag nodig, waar wij alle beetjes en uw hulp goed bij kunnen gebruiken!

Wie zijn wij?
Rugby is een snel ontwikkelende sport binnen Nederland, dit geldt ook voor het groeiende percentage meiden in de U18 leeftijdscategorie. De selectie bestaat uit een mix van meiden die naar de rugby academies gaan, meiden die nog met de jongens mee spelen (een U18 dames competitie bestaat nog niet), vervroegd met de senioren dames mee spelen en in de toekomst ook meiden die vanuit het Dutch Girls Rugby – Talent team doorstromen.
Wij trainen maandelijks samen en in de planning staan verschillende oefen interlands tegen Europese buurlanden. Maar ook vriendschappelijke wedstrijden tegen Europese topselecties. De selectie bestaat vooral uit 27 fitte, gemotiveerde en talentvolle jonge dames, die wij met jullie hulp naar het volgende niveau willen brengen!

Doet u mee? Doneer een bedrag, dit kan via de onderstaande QR code. Sponsort u als onderneming een of meerdere bedragen, neem dan contact met ons op. Dan informeren wij u over de mogelijke sponsorpakketten en wie weet staat u logo binnenkort op het shirt van jong oranje!

Volg onze ontwikkelingen op Instagram: https://instagram.com/oranje.meiden.rugby_o18?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Bedankt voor de support!
Rugbydames jong Oranje

Helpt u de rugby dames van jong oranje naar het WK 2029 ?

65

Donateur(s)

€ 3377

Gedoneerd

479

Dag (en) verstreken

€ 20000

Doelbedrag

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Helpt u de rugby dames van jong oranje naar het WK 2029? Sinds 2022 heeft Rugby Nederland een damesteam jong Oranje U18. Met de oprichting van het te ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Pieter en Jeanne van der Schoot € 120    
Freek Van der Waardt € 40   Opbrengst social rugby RC The Big Stones Havelte, gedoneerd door RC Dragons Hengelo en Feanster RC en overige deelnemers.  
Fam Schouten € 30   Lieve Nathalie en teamleden Zet m op en geniet van deze ervaring! Liefs opa en oma Schouten 
Anonieme donateur € 10    
Joan Koopmans € 25   Heel veel succes Thessa en teamgenoten!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!